app-laten-maken

App laten maken

Een app laten maken is een complex proces. Belangrijk dus om samen te werken met een partij die alles een stuk makkelijker maakt.

Onze app developers hebben jarenlange ervaring op het gebied van app ontwikkeling en app design.

Wij helpen met het lanceren van succesvolle mobiele- en web based applicaties voor jouw organisatie.

Samen met onze klanten realiseren we ‘high-impact’ apps en bedrijfssoftware!

Onze kernwaarden

app laten maken

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring.

app laten maken

Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Jij wil beter zijn dan jouw concurrent(ie), wij zorgen ervoor dat jij hun voorblijft.

app laten maken

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

App laten maken

Wij zijn experts in app ontwikkeling

Zoek je een ervaren partner voor app ontwikkeling? Onze ontwikkelaars zijn experts op het gebied van het ontwikkelen en bouwen van een app. Met veel passie voor app design en ontwikkeling, streven wij ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte apps te creëren die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelen. Laat samen met ons jouw succesvolle app.

Hoe werkt dat, een app laten maken?

01.

Strategie en conceptontwikkeling

Een app laten maken is meer dan alleen ontwikkeling en UI/UX. Er gaat een belangrijke fase aan vooraf: strategie en conceptontwikkeling. In deze fase kijken onze app ontwikkelaars samen met jou naar het doel van de app. Op basis van deze inzichten creëren we een idee dat aansluit bij de strategie. Deze stap zorgt ervoor dat een app laten ontwikkelen écht van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie.

02.

App design

Om een applicatie tot een succes te maken is goede vormgeving erg belangrijk. Denk hierbij aan het verfijnen van interacties en het doorvoeren van een huisstijl. Het app design zorgt er mede voor dat jouw gebruikers de meerwaarde van jouw gloednieuwe app ervaren. Onze experts vertalen jouw wensen naar een waardevol app design.

03.

Applicatie development

Bij het maken van een app design komt natuurlijk ook het stukje ontwikkeling kijken. Wij ontwikkelen onze apps met React Native (Facebook) of met Flutter (Google). Dankzij deze technieken maken wij apps voor twee platformen tegelijkertijd. Hierdoor is jouw app sneller klaar en ook een stuk voordeliger!

04.

Hosting

Het komt vaak voor dat een applicatie een database en/of API nodig heeft. Wij bieden hiervoor speciale high-tech cloud hosting aan, waardoor jouw app altijd bereikbaar blijft. Wij doen meer dan alleen een app bouwen, want ook de hosting en software koppelingen verzorgen wij zelf.

05.

Periodiek onderhoud

Na de lancering van jouw app kan onderhoud niet ontbreken. Apple en Google komen regelmatig met updates die de functionaliteiten van jouw applicatie beïnvloeden. Hierdoor is het belangrijk dat we jouw app blijven optimaliseren en doorontwikkelen. Een app laten maken door Retrii is dus een toekomstbestendige oplossing voor jouw bedrijf!

Ons werk

Hoe wij succesvolle apps lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring van onze experts hebben wij een framework ontwikkeld waarmee wij succesvolle apps kunnen bouwen en lanceren. In ons framework denken wij onder andere na over de strategie, het design en de ontwikkeling van een app. Tot slot bieden wij ook onderhoud aan om de app up-to-date te houden.

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroek - Eigenaar Two Impress

Wij zijn de app ontwikkelaar van Nederland

Wij zijn actief in heel Nederland, wij helpen ondernemers en organisaties door heel Nederland met het laten maken van hun apps. Wij zorgen voor en sterke vormgeving maar ook voor een snelle en stabiele app. Kom vrijblijvend bij ons op gesprek en we bespreken graag de mogelijkheden van jouw app idee.

App ontwikkelaar Eindhoven , App ontwikkelaar Limburg , App ontwikkelaar Breda , App ontwikkelaar Tilburg , App ontwikkelaar Amsterdam , App ontwikkelaar Utrecht , App ontwikkelaar Den Bosch , App ontwikkelaar Den Haag , App ontwikkelaar Rotterdam

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.