Development

App laten maken

Een app laten maken is een langdurig proces, wij hebben ruime en jarenlang ervaring op het gebied van app ontwikkeling. Wij helpen verschillende organisaties met het lanceren van succesvolle mobiele apps. Samen kunnen wij jouw high impact app realiseren. 

app-laten-maken.webp
Portfolio

Werk waar wij trots op zijn

Samen met gedreven ondernemers hebben wij gebouwd aan een aantal projecten waar wij met trots op terugkijken.

Wat wij jou bieden

Wat jij kan verwachten

Een app laten maken is een grote opdracht, daarom vinden wij het belangrijk om van te voren te melden wat jij kan verwachten. Hierdoor sta jij voor geen enkele verassing. 

1

Strategie en concept

Een app laten maken kent meer dan alleen ontwikkeling en UI/UX. Er gaat een hele fase vooraf en dat is de strategie en concept fase. In deze fase kijken wij samen wat jouw app idee echt is en wat wij kunnen doen om jouw idee nog sterker te maken. 

2

Prachtige vormgeving

Om een app tot een succes te maken is een goede vormgeving erg belangrijk. Denk hierbij aan het verfijnen van bepaalde interacties waardoor jouw gebruikers in een oogomslag weten wat jouw app voor hun kan betekenen. Onze experts kijken samen met jou wat jouw wensen zijn en vertalen dit naar een passende oplossing.

3

Ontwikkeling

Bij het maken van een app komt natuurlijk ook het stukje ontwikkeling bij kijken. Wij ontwikkelen onze apps met React Native(Facebook) of met Flutter(Google) dankzij deze technieken kunnen wij apps maken voor twee platformen tegelijkertijd. Hierdoor is jouw app sneller klaar en ook een stuk goedkoper!

4

Hosting

Het komt vaak voor dat een app een database nodig heeft en een api. Wij bieden hiervoor speciale high tech cloud hosting aan waardoor jouw app met gemak beschikbaar blijft voor jouw eindgebruikers.

5

Onderhoud

Na het lanceren van jouw app zullen Apple en Google nog met verschillende updates komen. Hierdoor kan het zo zijn dat bepaalde functionaliteiten van jouw app herschreven moeten worden. Als wij onderhoud leveren aan jouw app zal dit voor jou geen probleem zijn.

Samenwerking

Hoe zit de samenwerking eruit?

1

Je voelt je betrokken

Het maken van een app kan een lange tijd duren. Tijdens deze lange samenwerking zullen wij jou altijd op de hoogte houden van de stand van zaken zodat jij precies weet wat er gebeurt.

2

Deelproducten

Jouw app groeit met de tijd mee, daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw app ook kan zien groeien. Daarom leveren wij per 2 weken een nieuw deelproduct op zo zie jij jouw app groeien.

3

Aangewezen contact persoon

Het is altijd fijn om te weten dat je een vast aanspreekpunt hebt. Geen belletjes meer waar je door verbonden wordt maar een aangewezen contact persoon waar je terecht kan bij al jouw vragen.

app-laten-maken-2.webp
Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.
 

Neem vrijblijvend contact op

Joey Deckers | + 31 6 331 300 34

Wil jij een app laten maken? Of heb jij een vraag? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!