App onderhoud

App onderhoud voor jouw app

Top! Jouw (web)app is gelanceerd en de eerste stap is gezet. Echter is dit maar het begin van jouw succesverhaal, een (web)app is immers nooit af en de app wereld staat niet stil.

Daarom is het belangrijk dat jouw app maatwerk onderhoud krijgt, het is belangrijk dat fouten en bugs opgelost worden, maar ook dat alle software continu up to date blijft. Alle derde partij software dient geüpdate te worden en alle nieuwe wijzingen van updates van iOS en Android horen doorgevoerd te worden.

Wij bieden maatwerk app onderhoud aan om ervoor te zorgen dat jouw app altijd up to date blijft.

Waarom app onderhoud?

Na het lanceren van jouw app is het belangrijk dat alle systemen worden gemonitord en onderhouden worden. De app wereld staat niet stil en er moet pro-actief worden ingespeeld op de laatste ontwikkeling. Het is belangrijk dat alle software wordt gemonitord voor mogelijk lekken van derde partij software. Ook moet er gekeken worden naar de nieuwste ontwikkeling in de app wereld. Door dit allemaal te doen blijft jouw app nummer een!

App onderhoud
App onderhoud

Hoe vaak is onderhoud nodig?

Dat hangt af van jouw app, er is geen vaste regel voor wanneer onderhoud nodig is. Het is afhankelijk van de ontwikkelingen die plaats vinden in de app wereld. De meeste apps hebben hun onderhoud per half jaar, anderen apps hebben dit per kwartaal en sommige zelfs per maand. Echter door op tijd onderhoud te laten doen kan je jouw app up to date houden met nieuwe devices zoals nieuwe tablets en iPhone's.

Wat zijn de kosten van app onderhoud?

De kosten van onderhoud zijn ten eerste afhankelijk van de maatwerk functionaliteiten van jouw app. Wat voor derde partij software wordt er gebruikt? Wordt er gebruik gemaakt van native hardware van een mobiele telefoon? Deze vraagstukken en meer bepalen de prijs van het onderhoud. Echter wordt er wel een vuistregel gehanteerd van ongeveer 10% - 20% van de aanschafprijs per jaar voor onderhoud.

App onderhoud kosten

Ho wij jouw app onderhouden

01.

Lancering van jouw app

Jouw app is gelanceerd en alle systemen staan live. Meteen na deze fase is onderhoud al belangrijk, we gaan kijken naar al het verkeer wat de eerste keer op jouw app komt. Ook kijken we naar de wensen die jij hebt voor de eventuele doorontwikkeling.

02.

Plan van aanpak

Wanneer we precies weten wat jouw toekomstplannen zijn en wat de algemene onderhoudsvereisten zijn presenteren wij jou een plan van aanpak. We laten zien wat voor onderhoud we gaan leveren en welke nieuwe functionaliteiten wij gaan ontwikkelen om jouw app nog beter te maken.

03.

Evaluatie

Na een bepaalde periode gaan we weer bij elkaar om de tafel zitten. We bespreken de werkzaamheden en of alles goed volgens schema gaat. Uit deze meeting zullen nieuwe inzichten naar voren komen hoe we jouw app nog beter kunnen maken.

04.

Repeat!

Wederom kijken we naar het gehele traject en zetten we alles in herhaling, wij zitten niet stil voor jouw app!

Hoe wij succesvolle apps lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring van onze experts hebben wij een framework ontwikkeld waarmee wij succesvolle apps kunnen bouwen en lanceren. In ons framework denken wij onder andere na over de strategie, het design en de ontwikkeling van een app. Tot slot bieden wij ook onderhoud aan om de app up-to-date te houden.

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroek - Eigenaar Two Impress

Veelgestelde vragen

Wat als ik geen onderhoud doe?

Doen jullie ook onderhoud aan apps die niet door jullie gemaakt zijn?

Hoe lang gaat mijn app mee door onderhoud?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.