Over het project

Previs

Previs staat voor preventie van arbeidsongevallen aan boord van vissersvaartuigen. Previs helpt dus vissers om veiliger te vissen dankzij een mobiele app en een uitgebreid systeem aan de achterkant.

phonetablet.jpg
Het concept

Wat is Previs concreet

Previs is een app en een backend systeem wat de veiligheid van Vlaamse vissers moet verbeteren. Via Previs krijgt de gebruiker een overzicht van bepaalde technieken die hij of zij kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens noodgevallen.

90ee5e1d62dd1f3f780cda87f1987e81.png
De app

Hoe werkt de app

De Previs app laat een aantal categorie├źn zien waar de gebruiker uit kan kiezen, elke categorie heeft een aantal pdf's waar de benodigde informatie instaat.

In het CMS wordt alles bijgehouden qua data en pdf's, maar via het CMS kunnen ook notificaties gestuurd worden als pushbericht mocht er een ongeval zijn of iets dergelijks.

a5afbeafa55a30c77dbcc5eed796ddd5.png
Wat wij hebben gedaan

Wat heeft Previs dankzij ons bereikt

1

Nieuwe mobile app

De oude Previs app was niet meer te onderhouden en ook niet gebruiksvriendelijk. Hierdoor moest er een nieuwe versie van de app komen voor zowel mobiel als tablet. Dankzij onze ontwikkelaars heeft Previs in een vrij snelle tijd (minder dan twee maanden!) een nieuwe app gekregen.

2

Uniek CMS systeem

Het komt niet vaak voor dat een CMS systeem pushberichten kan versturen, onze ontwikkelaars hebben uitgebreid onderzoek gedaan hoe dit mogelijk is voor een scherpe prijs. Dankzij dit onderzoek hebben we ervoor gezorgd dat de kosten voor Previs laag bleven.

10a67dbb05c965d2584337cd644d9096.png
Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.

Neem vrijblijvend contact op

Joey Deckers | + 31 6 331 300 34

Wil jij een app laten maken? Of heb jij een vraag? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!