Previs

Klant: Zeevissersfonds

Technologieën: React Native, Strapi en Typescript

Previs app is er om onze zeevissers te beschermen. Met de app blijven ze moeiteloos op de hoogte van de laatste veiligheidsrichtlijnen en andere belangrijke informatie die hen helpt om veilig en met vertrouwen te werken.
previs

Van een oude app naar een gloednieuwe app

Deze app is niet de eerste versie van de Previs app. Na een lange tijd rond te lopen met de vorige app besloot Zeevisserfonds dat het tijd was voor een vernieuwde app die toekomstbestendig zou moeten zijn. Wij hebben Zeevisserfonds in dit proces begeleidt.

Een app die vissers op zee veilig houdt

De Previs app dient ervoor om vissers informatie te geven om bepaalde handelingen te verrichten op zee. Alle informatie die zij kunnen gebruiken komt vanaf een CMS systeem wat alle content kan beheren. Ook is er de mogelijkheid om pushberichten te versturen om zo alle vissers up to date te houden.

previs

Het resultaat

De Previs app is in samenwerking met het Zeevisserfonds vernieuwd en biedt zeevissers eenvoudige toegang tot cruciale informatie via ons Content Management Systeem (CMS) en pushmeldingen. De app versterkt de veiligheid op zee en bevordert het vertrouwen van zeevissers.

Previs

Ontdek Previs

Benieuwd naar wat Previs is? Klik op de knop.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.