Passend onderwijs vinden voor volwassenen

Klant: Tweedekansonderwijs

Technologieën: NextJS, Strapi en Typescript

Tweedekansonderwijs zorgt ervoor dat volwassenen gemakkelijk een secundair diploma kunnen behalen aan een Vlaamse onderwijsinstelling. Het behalen van een secundair diploma geeft een boost aan zelfvertrouwen!
Tweedekansonderwijs

Van een oude naar een nieuwe website

Tweedekansonderwijs bestaat al een tijd, wat geldt voor veel oude websites is dat de oude website ooit vernieuwd moet worden. Wij hebben voor Tweedekansonderwijs een nieuwe op maat gemaakte website ontwikkeld voor web en mobiel. Ook zit er een uitgebreide filter in waarmee de gebruiker op locatie de juiste opleiding kan vinden.

Beheersysteem en koppeling met de Vlaamse overheid

Tweedekansonderwijs biedt alleen gecertificeerde opleidingen aan vanuit de Vlaamse overheid. Wij hebben een maatwerk koppeling geschreven met een API van de Vlaamse overheid die alle data ophaalt. Deze data wordt elk jaar automatisch opnieuw gesynchroniseerd en alle bestaande opleidingen worden dan geupdate. Daarnaast hebben wij een maatwerk omgeving gebouwd waar de rector van elke school handmatig data kan aanpassen.

Tweedekansonderwijs

Het resultaat

Dankzij onze maatwerk webontwikkeling heeft Tweedekansonderwijs een nieuwe branding waar ze nu meer volwassenen mee kunnen bereiken. Dit zorgt voor groei en een verbetering van de Vlaamse maatschappij.

Tweedekansonderwijs

Ontdek Tweedekansonderwijs

Bekijk zel Tweedekansonderwijs en zie het resultaat van ons werk.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.