Developer inhuren

Developer inhuren

Ben je op zoek naar een developer, programmeur, software developer of software ontwikkelaar voor jouw project?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden getalenteerde Nederlandse developers die jouw team kunnen versterken.

Met onze flexibele inzetbaarheid, kunnen wij ons aanpassen aan de workload die jij nodig hebt. Of je nu slechts 1 FTE nodig hebt in plaats van 2, dat is geen probleem. Bij ons krijg je toegang tot ons volledige development team en al onze kennis.

Als je een developer, programmeur, software developer of software ontwikkelaar wilt inhuren, staan wij voor je klaar. Neem nu contact met ons op en versterk jouw team met de beste talenten in Nederland."

Onze software developer stack

React (Native)

Onze getalenteerde developers beschikken over uitgebreide expertise in het gebruik van React (Native). Als je overweegt een developer in te huren, kunnen wij je van dienst zijn. We hebben tal van succesvolle applicaties ontwikkeld, zowel voor webapps als mobiele apps, en deze zijn allemaal gerealiseerd in zowel JavaScript als TypeScript.

NodeJS

Ben je op zoek naar het inhuren van een software developer met expertise in Node.js? Bij ons vind je de vaardigheid en ervaring die je nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en robuuste server applicaties, met een diepgaande kennis van zowel NestJS als Express. Kies voor ons wanneer je een software developer wilt inhuren die vertrouwd is met alle aspecten van Node.js en die jouw project succesvol kan uitvoeren.

NextJS

Als je een software developer wilt inhuren voor het bouwen van schaalbare fullstack applicaties, dan zijn wij de juiste keuze. Met NextJS creëren wij oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij nemen jouw designs gemakkelijk over en vertalen deze naar een snelle en schaalbare webapp. Met onze software developers ben je verzekerd van een mooie NextJS applicatie.

Docker

Wanneer je een software ontwikkelaar wilt inhuren voor het containeriseren van software, zijn wij de juiste partner. We analyseren systemen grondig en zorgen ervoor dat deze optimaal functioneren binnen Docker. Vervolgens integreren we deze losse services naadloos met jouw grote applicatie.

Kubernetes

Wanneer je een software ontwikkelaar wilt inhuren voor het opzetten van losse, schaalbare systemen, staan wij voor je klaar. Met onze expertise in Kubernetes zorgen wij ervoor dat deze systemen onafhankelijk van elkaar kunnen schalen, zodat jij altijd beschikt over een systeem dat optimaal en stabiel functioneert. Onze vaardigheden in Kubernetes zorgen voor stabiele software wanneer je bij ons een software ontwikkelaar inhuurd.

GraphQL

Wanneer je overweegt een developer in te huren die niet alleen bedreven is in REST, maar ook ervaring heeft met GraphQL, dan zijn wij de perfecte match. Wij beschikken over de kennis om GraphQL effectief te gebruiken in zowel React (Native), NextJS en NodeJS. Kies voor ons als je een developer wilt inhuren die gespecialiseerd is in het toepassen van moderne webtechnologieën.

Typescript

Wanneer je overweegt een programmeur in te huren met diepgaande expertise in TypeScript, zijn onze developers uitstekend geschikt. Ze zorgen ervoor dat jouw applicatie op hoog niveau wordt geprogrammeerd. Bovendien kunnen we naadloos in jouw TypeScript-project instappen wanneer dat nodig is. Vertrouw op ons als je een programmeur wilt inhuren die zowel vaardigheid als ervaring in TypeScript met zich meebrengt.

Strapi

Als je een programmeur wilt inhuren met uitgebreide kennis van Strapi, zijn onze developers klaar om je te helpen. Met hun expertise in Strapi bouwen we snel systemen die data ophalen van een CMS. Kies voor ons wanneer je een programmeur nodig hebt die zowel snel als vakkundig met Strapi kan werken.

Developer inhuren

Waarom kiezen bedrijven voor ons wanneer zij een developer willen inhuren?

Retrii is de keuze van bedrijven wanneer ze experts met kennis van de nieuwste technologieën nodig hebben. Onze ondersteuning op het gebied van softwareontwikkeling heeft bedrijven jarenlang geholpen. Of je nu extra expertise van een app developer of software ontwikkelaar nodig hebt, bij Retrii vind je de juiste talenten. Onze proactieve benadering zorgt ervoor dat we altijd de beste oplossingen bieden wanneer dat nodig is.

Developer inhuren met jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het laten in huren van developers. Wij hebben bedrijven zoals Izipack en Jilster ondersteund in het ontwikkelen van hun platformen, maar ook grote organisaties. Zo zijn wij bekend met technieken zoals React(native), NodeJS, Docker en nog veel meer.

Developer inhuren
Developer inhuren

Een developer inhuren bij Retrii VS een freelancer

Wanneer je een software developer inhuurt bij Retrii, krijg je toegang tot niet slechts één persoon, maar het hele Retrii-team. Dit betekent dat je direct beschikt over een uitgebreide pool van kennis. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over uitval door ziekte. Onze software ontwikkelaars kunnen elkaar moeiteloos afwisselen en zorgen ervoor dat de kennis over jouw project intern wordt gedeeld met andere developers. Door een software developer bij ons in te huren, garanderen we je dus altijd continuïteit in je project.

Hoe ziet de samenwerking eruit van een software developer inhuren?

Wanneer je overweegt een software ontwikkelaar in te huren, beginnen we samen met het bespreken van jouw doelstellingen en wensen. Op basis hiervan bepalen we hoeveel software ontwikkelaars je nodig hebt en welke vaardigheden vereist zijn. We zorgen voor een op maat gemaakt plan, waarin we alle details afstemmen en duidelijk de verwachtingen vastleggen. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je een software ontwikkelaar bij ons inhuurt.

Developer inhuren

Veel gestelde vragen over developer inhuren

Wat kost een developer inhuren?

Wat als een developer ziek is?

Krijg ik toegang tot het hele team?

Wanneer kan de developer beginnen?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.