Fullstack developer inhuren

Full stack developer inhuren

Je hebt een software idee of product, je wilt dit idee bouwen of verder uitbouwen maar je bent op zoek naar een gespecialiseerde full stack developer of meerdere full stack developers. Wij hebben zelf jaren ervaring in het ontwikkelen van full stack applicaties en in het ondersteuenen van verschillende bedrijven. Wij zijn jouw partner voor full stack developer inhuren.

Onze kernwaarden

Fullstack developer inhuren

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring en goede performance .

Fullstack developer inhuren

Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Jij wil beter zijn dan jouw concurrent(ie), wij zorgen ervoor dat jij hun voorblijft.

Fullstack developer inhuren

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

Fullstack developer inhuren

Dé partner voor fullstack developer inhuren

Wij helpen bedrijven en organisaties al jaren met het ontwikkelen van fullstack applicaties. Wanneer je van een bestaand idee een complete software oplossing of dedicated developers nodig hebt, wij kunnen het en doen het al jaren. Onze werkwijze zorgt voor een efficiënt software ontwikkeltraject dat wij altijd op maat afstemmen. Wanneer je bij ons kiest om een fulll stack developer in te huren ben je verzekerd van een developer die het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

50+

Verschillende software ontwikkeld

Ruime ervaring en kennis

Wij bouwen jarenlang software

Waarom voor ons kiezen wanneer je een Fullstack developer wil gaan inhuren?

Bij Retrii ben je verzekerd van Fullstack developers die Nederlandstalig zijn en die alles weten van software ontwikkeling, wij hebben ruime ervaring in het uitbouwen en uitdenken van verschillende applicaties met de laatste technologie, denk hierbij aan fullstack software, een webapplicatie of een mobiele app. Omdat wij enkel en alleen Nederlandstalig ontwikkelaars hebben kunnen we snel meespringen in jouw project of snel jouw idee uitwerken.

Los van het ontwikkelen vinden wij het ook belangrijk dat wij jouw bedrijf of organisatie leren kennen, hierdoor kunnen we pro-actief advies geven of rekening houden met bepaalde software keuzes, hierdoor win jij meer tijd. Kortom wij zetten ons in om van jouw software idee een succes te maken.

Bij ons ben je verzekerd van ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in fullstack softwareontwikkeling die ook van hoog niveau is.

Fullstack developer inhuren

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Als eerste willen we precies weten wat jouw project inhoudt, vanuit daar kunnen we gerichte vragen stellen om tot de kern van jouw project te komen en hoe wij het beste kunnen helpen. Onze vragen zullen technisch zijn maar we vragen ook wat jouw verwachtingen zijn en wat jij het prettigste vindt in een samenwerking. Wanneer alles duidelijk is aan beide kanten kan de samenwerking van start gaan en zal de onboarding fase van start gaan. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw idee te realiseren.

Elke maand kijken we naar de samenwerking hoe alles verloopt, ook is het dan mogelijk om vanuit jou kant bij te sturen in de inzet die je bij ons afneemt, zo heb jij gemakkelijk grip op jouw kosten en je zou ook kunnen opschalen in mankracht.

Fullstack developer inhuren: wat je kan verwachten

Nederlandstalig Fullstack developers

Al onze ontwikkelaars zijn Nederlands, wij doen niet aan off-shoring en near-shoring of een development team inhuren. Onze ontwikkelaars zijn Nederlands en zijn opgeleid in Nederland. Zo is de communicatie en het contact makkelijk,snel en duidelijk.

Korte lijntjes

Bij ons heb je rechtsreeks contact met de developer, wij vinden het belangrijk dat er snel geschakkeld kan worden, bij ons zit er geen project manager tussen.

Commitment

Wij spannen ons in om jouw doelen en behoefte te halen die we samen afspreken, bij ons afspraak is afspraak. Elke maand stellen we samen af wat het doel voor die maand gaat zijn, op basis daarvan geven wij commitment.

Continuïteit

Onze ontwikkelaars wisselen kennis onderling uit, zo weten al onze React ontwikkelaars de ins en outs van jouw project. Hierdoor kunnen we doorwerken aan jouw project tijdens, vakantie of ziekte. Bij ons ligt jouw project nooit stil.

Flexibiliteit

De samenwerking met ons is altijd flexibel, wanneer je een maand minder inzet nodig hebt of kosten wil besparen is dat geen enkel probleem.

Veel gestelde vragen

Hoe veel kost het om een Fullstack developer in te huren?

Hoe flexibel zijn jullie in het afnemen van uren?

Kunnen jullie ook meer dan alleen Fullstack ontwikkeling?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor Fullstack ontwikkelaars?

Wanneer je op zoek bent naar extra hulp voor jouw software idee helpen we je graag verder. Je kan eenvoudig contact opnemen via het formulier hieronder. Bij ons is de kennismaking altijd vrijblijvend.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.