MVP laten maken

MVP laten maken

Jij hebt een idee voor een app, maar je weet niet precies hoe je het van de grond krijgt of wat alle functionaliteiten zijn.

Dan is een Minimum Viable Product (MVP) laten maken de ideale oplossing. Samen met jou definiëren wij de basis van jouw app idee.

We kijken naar de doelgroep, strategie, design en meer. In een razendsnel tempo realiseren wij jouw app idee zodat we samen tot een snelle time to market komen. Lage kosten en snel resultaat.

MVP laten maken

Wat is een MVP eigenlijk?

Een MVP is niks meer dan de basis van jouw idee. Dit is vaak een (web)app, deze app is echt de core van jouw waarde die je wil bieden aan jouw mogelijke gebruikers. Het is dus niet het hele idee wat je hebt maar eigenlijk alleen de basis. Wanneer je ervoor kiest om een MVP te laten maken wil je dit ook gaan testen met jouw doelgroep. Hierdoor weet je in een rap tempo zonder al te veel geld te investeren of jouw idee wel past bij de markt.

Wij zorgen voor de beste MVP

Overweeg je om een MVP te laten maken voor je idee of product? Onze ervaren ontwikkelaars helpen je bij het snel en efficiënt ontwikkelen van een MVP die de kernfunctionaliteit van je concept demonstreert. Met een bewezen trackrecord in MVP-ontwikkeling, kunnen we je begeleiden bij het vertalen van je idee naar een werkend prototype. Hierdoor kun je snel de markt betreden en waardevolle feedback verzamelen om je product verder te verbeteren.

MVP laten maken

Wat jij kan verwachten

01.

Snel een product

Een MVP laten maken is een flinke inspanning, er moet een app komen in een razendsnelle tijd. Dat betekent dus dat we in detail gaan vragen wat jij precies voor ogen ziet. Er zullen dus langdurige sessies zijn waar we samen gaan kijken wat jouw doelgroep is en hoe wij jouw MVP gaan realiseren.

02.

Razendsnel feedback

Dankzij het ontwikkelen van een MVP is het makkelijk om snel feedback te krijgen. Stel jouw MVP is binnen twee maanden af, dat betekent dus dat jij binnen een kwartaal al een product hebt wat getest kan gaan worden bij jouw doelgroep! Dat geeft unieke kansen waarmee je nog sneller kan groeien.

03.

MVP oriëntatie sessie

Wij bieden onze klanten een MVP oriëntatie sessie aan. Dit wil zeggen dat we samen een dag gaan zitten om te specificeren wat jouw MVP precies is. Hieruit ontstaan bepaalde requirements waardoor wij makkelijker jouw MVP kunnen bouwen. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkelkosten een stuk lager zullen zijn.

04.

UI/UX en ontwikkeling

Wanneer we concreet hebben wat jouw MVP inhoudt zal de ontwikkel fase beginnen. Tijdens deze fase maken wij van jouw MVP eerst een passend design en daarna begint de ontwikkeling. Afhankelijk van het idee achter jouw MVP kan er ook voor gekozen worden om dit tegelijkertijd te doen zodat er tijdens de ontwikkeling gemakkelijk feedback verwerkt kan worden.

05.

Doorontwikkeling en onderhoud

Wanneer jouw MVP gelanceerd is en het product verkrijgt waardevolle feedback, staan wij zeker paraat die feedback te verwerken! Wanneer we dit punt bereiken is jouw MVP eigenlijk al geen MVP meer, maar een product wat volwassen aan het worden is. Het is dan aan jou om ervoor te kiezen om het product samen met ons te gaan doorontwikkelen.

Ons werk

Hoe wij succesvolle MVP's lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring van onze experts hebben wij een framework ontwikkeld waarmee wij succesvolle apps kunnen bouwen en lanceren. In ons framework denken wij onder andere na over de strategie, het design en de ontwikkeling van een app. Tot slot bieden wij ook onderhoud aan om de app up-to-date te houden.

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroek - Eigenaar Two Impress

Veel gestelde vragen over MVP laten maken

Hoe lang duurt het om een MVP te laten maken?

Hoeveel kost het om een MVP te laten maken?

Stel mijn MVP is af hoe gaan we verder?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.