Samenwerking

Onze werkwijze

Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie het belangrijkste is daarom vertellen wij in detail hoe een potentiële samenwerking eruit gaat zien.

De eerste stap

De kennismaking

Wanneer je een idee hebt voor een app, platform, webapplicatie of iets anders heb je bijna altijd een partner nodig die voor jou dit kan realiseren. Wij kunnen jou hier zeker mee helpen. Tijdens onze kennismaking zullen wij praten over jouw idee en wat wij daarvoor kunnen betekenen. Wij zullen tijdens het gesprek veel vragen stellen om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van jouw idee. Wanneer wij genoeg weten en er is een klik, zullen wij een passend voorstel doen. Mochten wij het gevoel hebben dat wij meer moeten weten om een goede inschatting te maken zullen wij jou nog een keer uitnodigen.

about.webp
De tweede stap

Het voorstel

Nadat wij intern uitvoerig hebben gebrainstormd over jouw project zullen wij met een passend voorstel komen. Wij zullen ervoor zorgen dat ons voorstel zo makkelijk mogelijk te begrijpen is maar dat het alles zal bevatten van hoe wij jouw idee gaan realiseren. Ook gaan wij ervoor zorgen dat jij niet voor gekke dingen achteraf komt te staan. Wel zo eerlijk en transparant.

voorstel
De laatste stap

Akkoord

Wanneer jij akkoord bent met ons voorstel zullen wij intern meteen de teams samenstellen die jou product gaan realiseren. Ook zal er een projectmanager worden aangewezen die ervoor zal zorgen dat het project soepel zal verlopen. De projectmanager zal ook voor jou het vaste contactpunt zijn en zal jou ook op de hoogte houden betreft de voortgang.

Akkoord

Neem vrijblijvend contact op

Joey Deckers | + 31 6 331 300 34

Wil jij samen met ons de samenwerking aangaan? Of heb jij een vraag? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!