SaaS Ontwikkeling

SaaS ontwikkeling

Je hebt een idee voor een baanbrekende software oplossing of een mobiele app. Begrijpelijk heb je een partner nodig die van jouw idee werkelijkheid kan maken. Samen kijken we naar jouw wensen en vervolgens vertalen we die naar een Saas Oplossing dat zal zorgen voor resultaat.

Wij hebben jaren ervaring in het maken van schaalbare software en mobiele apps waaronder ook verschillen de soorten SaaS oplossingen. Wij zijn jouw partner voor SaaS ontwikkeling onze cases en werk zijn het bewijs.

Onze kernwaarden

SaaS Ontwikkeling

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring.

SaaS Ontwikkeling

Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Jij wil beter zijn dan jouw concurrent(ie), wij zorgen ervoor dat jij hun voorblijft.

SaaS Ontwikkeling

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

SaaS software laten maken

Wij zijn dé partner voor SaaS software laten maken

Retrii is al jarenlang dé partner voor SaaS ontwikkeling, wij hebben voor verschillende bedrijven hun SaaS ideeën tot leven gebracht, zorgen ervoor dat deadlines gehaald worden en dat projecten binnen het budget blijven. Jij krijgt van ons een vast contactpersoon die alle ins and outs weet met betrekking tot de ontwikkeling en alles daaromheen, wanneer je vragen hebt zullen dus makkelijk beantwoord worden. Wij zijn een uitbreiding van jouw team.

50+

Verschillende software ontwikkeld

8 Weken

Binnen 8 weken de eerste versie

Ruime ervaring

Wij bouwen jarenlang software

Een goede SaaS oplossing begint bij een goed plan

Wanneer je overweegt om een Saas oplossing te laten maken is een goed plan erg belangrijk, om een goede oplossing te laten maken moet je goed weten wie jouw doelgroep is en wat hun probleem in detail is. Vanuit dit probleem ontstaat jouw oplossing, maar hoe vertaal je jouw oplossing naar een daadwerkelijk product?

Onze experts hebben ruime ervaring in het vertalen van een SaaS idee naar een concreet plan van aanpak waar jij in detail weet wat de kosten gaan zijn, wanneer opleveringen plaatsvinden en hoe de nazorg eruit gaat zien. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de ontwikkeling van jouw SaaS oplossing.

SaaS software oplossing maken

Een SaaS oplossing laten maken in vijf stappen uitgelegd

01.

De kennismaking

Tijdens de vrijblijvende kennismaking maken we kennis met elkaar en wat jouw probleemstelling precies is maar ook wat jouw oplossing gaat zijn. We stellen vragen om tot de kern te komen van jouw idee, wanneer alles duidelijk is en wanneer jij een klik voelt gaan we een plan van aanpak maken.

02.

Plan van aanpak

Wanneer we precies weten wat jij wil, wat jouw probleemstelling is en jouw oplossing is, gaan we aan de slag met een plan van aanpak. In het plan van aanpak weet je precies wat je kan verwachten m.b.t. de kosten, de werkzaamheden en de oplevering. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en zal je niet voor verassingen komen te staan.

03.

Design fase

Tijdens de design fase vertalen we jouw idee als eerste naar een wireframe, dit is het skelet van het uiteindelijke design. Wanneer de basis is gelegd gaan we aan de slag met met het uiteindelijke design, onze designers zetten de wireframes om naar een compleet design wat we samen met jou gaan bespreken. Onze designers zorgen voor een design dat eenvoudig en vriendelijk in gebruik is.

04.

Ontwikkelfase

Wanneer de design fase af is gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw SaaS applicatie onze ervaren ontwikkelaars gaan aan de slag met het bouwen van de alle systemen die nodig zijn, ook gaat het design omgezet worden naar code, zo komt jouw SaaS platform tot leven. Tot slot testen onze ontwikkelaars alle systemen om zo de kwaliteit te waarborgen.

05.

Lancering en onderhoud

Na het ontwikkelen lanceren we de SaaS oplossing, ondertussen hebben we al robuuste cloud hosting opgezet waar jouw SaasS oplossing en haar systemen gaan draaien. Om ervoor te zorgen dat jouw SaaS oplossing goed blijft presteren monitoren wij jouw systemen en sturen bij waar nodig, ook doen we actief onderhoud om het systeem snel te houden.

De eerste versie van jouw SaaS oplossing binnen 8 weken

Een SaaS oplossing is een oplossing waar snel schakelen erg belangrijk is. Jouw markt zit niet stil en het is daarom erg belangrijk dat jouw oplossing snel op de markt komt. Onze ontwikkelaars hebben ruime ervaring om een eerste versie (MVP) binnen 8 weken te realiseren, dit is de eerste versie van jouw SaaS oplossing die gebruikt kan worden door jou of door jouw eindgebruikers.

Hoe zorgen wij voor voor de eerste versie?

Om ervoor te zorgen dat het proces van het ontwikkelen van jouw oplossing snel gaat maken we gebruik van een agile manier van ontwikkelen. Door deze manier zijn we instaat om in een korte tijd een eerste versie van jouw SaaS oplossing te kunnen ontwikkelen. In het begin identificeren wij de belangrijkste kern van jouw idee, vervolgens maken we een plan om zo snel mogelijk tot deze eerste bruikbare versie te komen

SaaS laten maken: Elke twee weken een nieuwe versie

Jij wil jouw SaaS oplossing zo snel mogelijk hebben, dat begrijpen we als geen ander. Wij werken agile en daardoor hebben we elke twee weken een oplevering. Elke twee weken zorgen wij voor een nieuwe versie van jouw SaaS software, zo kunnen we snel feedback van jouw doelgroep verwerken of feedback die je zelf mocht hebben. Wij passen ons gemakkelijk aan, aan jouw vraag of de vraag van jouw klanten. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing, ons team heeft ruime ervaring in het verwerken van nieuwe features op een iteratieve wijze.

SaaS_laten_maken

Een toekomstbestendige SaaS oplossing laten maken

Het stopt niet bij de eerste versie van jouw SaaS software, wij houden rekening met de groei van jouw oplossing door in te zetten in schaalbare hosting en de mogelijkheid om uit te breiden in de software. Wij ontwikkelen alleen met bewezen, nieuwe en stabiele technieken. Hierdoor heb je altijd een een systeem wat verzekerd is van toekomstbestendige software en een toekomst waar je op kan vertrouwen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw SaaS idee?

Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw SaaS idee, neem vrijblijvend contact op door middel van het formulier hieronder. Wij zijn de partner voor jouw SaaS-project.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.