Software ontwikkeling bedrijf

Waarom Retrii als software ontwikkeling bedrijf?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar software bedrijf? Wij zijn jouw partner als software ontwikkeling bedrijf. Wij hebben talloze bedrijven geholpen met het bouwen van maatwerk oplossingen.

Onze expertise heeft verschillende bedrijven geholpen bij het realiseren van maatwerk softwareoplossingen. Of het nu gaat om intelligente bedrijfssoftware of complexe mobiele apps, Retrii staat klaar om jouw visie om te zetten in realiteit.

Met onze ondersteuning en ontwikkeling kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. We streven ernaar om maatwerk software te leveren die niet alleen aan je huidige behoeften voldoet, maar ook klaar is voor de toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien door middel van softwareontwikkeling. Samen kunnen we jouw project tot een succes maken.

Software ontwikkeling bedrijf

Software ontwikkeling bedrijf met een oog op de toekomst

Als software bedrijf weten we als geen ander dat je niet stil moet staan. De software wereld veranderd gigantisch snel, er komen snel nieuwe technieken of bepaalde frameworks zijn oud. Daarom vinden wij het als bedrijf ook erg belangrijk om kritisch te kijken naar de software die wij bouwen. Wij zorgen ervoor dat alle software die wij bouwen toekomstbestendig zijn, gemakkelijk in onderhoud en zorgen voor meerwaarde binnen of buiten jouw bedrijf.

Wij bieden full service ontwikkeling als software ontwikkeling bedrijf

Naast het bouwen van maatwerk software denken wij ook na over de gehele strategie van jouw software product, we denken na over jouw doelgroep en baseren daar het design van de applicatie op. Het is erg belangrijk dat jouw gebruikers een software product krijgen wat voor hun fijn werkt en waar ze goed mee uit de voeten kunnen komen. Ons team heeft kennis van het ontwikkelen van maatwerk software maar ook hoe ze software gebruiksvriendelijk vorm horen te geven. Hierdoor krijg jij software die snel te gebruiken is en waar de functionaliteit prefect aansluit op jouw doelgroep.

Software ontwikkeling bedrijf
Software ontwikkeling bedrijf

Binnen 2 maanden een product

Wij staan er bekend om dat wij snelle, stabiele en solide software snel kunnen maken. Binnen 2 maanden bouwen wij de eerste versie van jouw software product. Vanaf deze versie kan je jouw software product al gaan gebruiken in jouw bedrijf of inzetten richting jouw klanten zo creeren wij meteen waarde voor jou. Vervolgens maken we samen weer een plan van aanpak en bespreken we jouw verdere wensen, zo blijven we samen continu in ontwikkeling naar het beste resultaat.

Wij gebruiken de nieuwste (stabiele) technieken voor de ontwikkeling

Ervaring heeft aangetoond dat de nieuwste technieken zorgen op een flinke voorsprong op concurrenten in elke branche. Maar niet alle nieuwe technieken zijn betrouwbaar. Daarom is het belangrijk om een bedrijf te kiezen dat niet enkel en alleen mee gaat met wat populair is in de software wereld. Het is namelijk ook belangrijk dat de technologie die gebruikt gaat worden ook de vele andere programmeurs gebruikt wordt zodat de doorontwikkeling van jouw product niet in gevaar komt.

Gelukkig weten wij hier een balans in te vinden en werken wij enkel en alleen met software technieken die bewezen in de gehele software wereld, zo heb jij als opdrachtgever het beste van twee kanten namelijk de nieuwste technieken maar een betrouwbare software die niet snel gaat verouderen.

Technieken die wij inzetten zijn onder andere React Native, NodeJS, Docker, Kubernetes en nog veel meer.

Agile ontwikkeling

Als softwareontwikkeling bedrijf ontwikkelen wij agile, dit wil zeggen dat wij jou meenemen in het proces van het bouwen van jouw systeem. Elke twee weken bouwen wij een deelproduct waar jij feedback op kan geven, dit betekent in het geval dat je een klant hebt je gemakkelijk jouw klant kan updaten over het proces van de ontwikkeling. Ook zorgt dit voor een betere kwaliteit want inplaats van het product ineen keer te maken zoomen we in op kleinere onderdelen, deze onderdelen bouwen we afzonderlijk van elkaar, zo kunnen we in een korte tijd veel nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Ons team heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van software op een agile manier. Zo kunnen wij ook gemakkelijk in spelen wanneer er veranderingen zijn in jouw bedrijf. Stel midden in de ontwikkeling veranderd een probleemstellingen in jouw bedrijf, omdat wij agile ontwikkelen kunnen we samen kijken naar een nieuwe oplossing, zo zorgen wij er samen voor dat alle oplossingen die wij bouwen aansluiten op jouw bedrijf.

Ook zal er een vast contactpersoon zijn die jou op de hoogte houdt van alles wat er gebeurt in het project. Als je vragen hebt kan je altijd terecht bij jouw contactpersoon en zal altijd in detail weten waar jouw project staat, ook kan je met jouw contactpersoon bespreken of het mogelijk is om nieuwe wensen mee te nemen in de ontwikkeling.

Op maat onderhoud aan jouw software

Jouw bedrijf is uniek en jouw software oplossing ook. Na het bouwen van jouw software is er dus ook een speciaal op maat gemaakt plan waarin we vertellen hoe we het onderhoud gaan aanpakken. We tonen aan waar we onderhoud aan gaan doen en wanneer. We willen ervoor zorgen dat jouw systemen altijd goed blijven functioneren en kunnen inspelen op bepaalde bedrijfsprocessen die misschien zouden kunnen veranderen.

Ook kijken we maandelijks naar de status van alle systemen, presteren ze nog wel goed? Waar liggen bepaalde knelpunten? We spelen hier pro actief op in zodat jij nooit problemen tegen gaat komen, het enige wat jij zal ervaren is een stabiel systeem wat naar beheren werkt.

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw software kan bouwen?

Bij ons is de kennismaking altijd vrijblijvend we bespreken samen jouw software idee we kijken naar jouw probleemstelling en proberen al meteen te achterhalen wat de kansen zijn.

Daarna met een plan van aanpak komen. Hierin staat alles wat je moet weten over jouw software project en de samenwerking die wij aangaan.

Vervolgens wijzen we jouw eigen contactpersoon aan die jou op de hoogte houdt van alle dingen die gebeuren binnen het project.

Contact opnemen kan via het formulier hieronder we reageren doorgaans binnen een werkdag. Hoeveel kost het om een software te maken?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.