Team as a service

Team as a service de oplossing voor snelle ontwikkeling

Het is algemeen bekend dat er een flink te kort is aan ICT'ers volgens het artikel van werk.nl is er een flink tekort aan goed geschoolde ICT'ers. Met team as a service kan je gemakkelijk en voor een bepaalde tijd extra kennis en capaciteit in huis halen. Hiermee kan je gemakkelijk nieuwe projecten aan of specifieke onderdelen van dat project uitbesteden aan een flexibel en schaalbaar team.

Team as a service

Tijd om ontwikkelkracht te vergroten?

Het vinden van goede software engineers, mobile developers en testers is lastig vooral nu met een krappe arbeidsmarkt. Daarom is het inschakelen van extra externe hulp in de vorm van team a service een ideale oplossing om de slagkracht van jouw bedrijf voor tijdelijke tijd te vergroten. Onze experts zijn bekwaam in het bouwen van schaalbare en robuuste applicaties. Zo hebben wij voor verschillende bedrijven waaronder Jilster en Izipack geholpen met het vergroten van hun ontwikkelcapaciteiten.

De techstack die wij gebruiken

Onze experts welke enkel en alleen met de nieuwste technieken, zo ben je verzekerd van een team dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. De stack die wij hebben:

  • React (Native)
  • Next.js
  • Node.js
  • Docker
  • Kubernetes
  • GraphQl
  • En nog veel meer

Wat jij kan verwachten van team as a service

Naast het feit dat jouw bedrijf uniek is en onze aanpak daarvoor ook hanteren we een paar zekerheden:

✓ Vaste prijs per sprint

✓ Verzekerd van Brainport regio talent

✓ Flexibel inzetbaar en schaalbaar

✓ Vast contactpersoon

✓ Agile

Jij geeft jouw behoefte aan

Tijdens de kennismaking geef jij aan wat je nodig hebt, ben je op zoek naar frontend versterking of juist iemand die fullstack ontwikkeling doet of juist toch een mobile developer? Samen kijken we naar jouw wensen en stellen we een team samen. Ook kijken we naar het budget en wat daarin de mogelijkheden zijn.

Vervolgens plannen we samen in wanneer de samenwerking van start kan gaan, wanneer de sprint opleveringen zijn en/of er nog bepaalde afhankelijkheden zijn van andere teamleden van jouw bedrijf.

Op en afschalen wanneer het jou uitkomt

Wellicht kom je erachter tijdens de ontwikkeling dat de ontwikkelcapaciteit die je inzet ruim voldoende is, bij ons kan je gemakkelijk per sprint aangeven wanneer je wil gaan afschalen of juist opschalen wanneer je denkt dat het product toch net iets sneller af moet zijn. Wij bieden deze flexibiliteit vanaf het begin, het enige wat je hoeft te doen is dit van tevoren aangeven.

Wanneer je denkt dat je juist een extra backend developer, frontend developer of mobile developer nodig hebt kan je dat ook gemakkelijk per sprint aangeven, vervolgens kijken we samen wanneer we dit het beste kunnen inplannen aan de hand van jouw backlog.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Wanneer je ons nodig hebt voor extra slagkracht gaan we eerst samen in gesprek over wat je precies nodig hebt. Op basis daarvan kunnen we een voorstel doen en de ontwikkelteams samenstellen. Wanneer we van start gaan werken we samen op basis van sprints we spreken af wat we van tevoren gaan doen en zullen dat na de sprint opleveren. Vervolgens herhalen we het weer totdat het product af is.

Elke maand evalueren we de samenwerking, zo kunnen we indien nodig bijsturen en verbeteren. Jouw succes is ook ons succes en we waarderen de samenwerking die we hebben. We zijn als het ware een team.

Elk kwartaal zoomen we uit hier bespreken we welke kant jouw bedrijf op wil gaan en het project waar we aan werken, zo kunnen we eventueel bijschakelen wanneer dat nodig mocht zijn.

Wil je de samenwerking aangaan?

Ben je op zoek bent naar extra versterking? Vul dan het contactformulier hieronder in, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.