Development

Web 3 ontwikkeling

Web 3 ontwikkeling is nu helemaal populair dankzij de blockchain hype. Veel mensen gaan mee op de hype maar blockchain biedt daadwerkelijk vele mogelijkheden die met traditionele systemen niet mogelijk zijn.

web 3 ontwikkeling
Speerpunten

Wat jij kan verwachten

Een web 3 app laten maken is een grote opdracht, daarom vinden wij het belangrijk om van te voren te melden wat jij kan verwachten. Hierdoor sta jij voor geen enkele verassing. 

1

Strategie en concept

Een web 3 app laten maken kent meer dan alleen ontwikkeling en UI/UX. Er gaat een hele fase vooraf en dat is de strategie en concept fase. In deze fase kijken wij samen wat jouw app idee echt is en wat wij kunnen doen om jouw idee nog sterker te maken.

2

Prachtige vormgeving

Om een web 3 app  tot een succes te maken is een goede vormgeving erg belangrijk. Denk hierbij aan het verfijnen van bepaalde interacties waardoor jouw gebruikers in een oogomslag weten wat jouw app voor hun kan betekenen. Onze experts kijken samen met jou wat jouw wensen zijn en vertalen dit naar een passende oplossing.

3

Ontwikkeling

Bij het maken van een web 3 app komt veel bij kijken. Zo moet er verbinding gemaakt worden met de blockchain en hier wordt zal jouw applicatie interactie mee hebben.

4

Hosting

Het hosten van een web 3 app is een beetje apart. Traditioneel gezien wordt hosting gedaan om servers die in beheer zijn van een bepaalde partij. Bij een blockchain applicatie is dat niet zo. Alleen de frontend van jouw web 3 applicatie zal gehost worden.

5

Onderhoud

Na het lanceren van jouw product kan het soms zijn dat er wat onderhoud nodig is. Samen in afstemming kunnen wij dat leveren voor jouw product. 

Samenwerking

Hoe zit de samenwerking eruit?

1

Je voelt je betrokken

Het maken van een app kan een lange tijd duren. Tijdens deze lange samenwerking zullen wij jou altijd op de hoogte houden van de stand van zaken zodat jij precies weet wat er gebeurt.

2

Deelproducten

Jouw app groeit met de tijd mee, daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw app ook kan zien groeien. Daarom leveren wij per 2 weken een nieuw deelproduct op zo zie jij jouw app groeien.

3

Aangewezen contact persoon

Het is altijd fijn om te weten dat je een vast aanspreekpunt hebt. Geen belletjes meer waar je door verbonden wordt maar een aangewezen contact persoon waar je terecht kan bij al jouw vragen.

web-3-ontwikkeling.
Portfolio

Werk waar wij trots op zijn

Samen met gedreven ondernemers hebben wij gebouwd aan een aantal projecten waar wij met trots op terugkijken.

Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.