Development

Website en webshop ontwikkeling

Websites en webshops zijn niet meer weg te denken. Veel websites en webshops draaien nog op oude systemen. Wij doen daar niet aan en leveren websites en webshops met technieken die gebruikt worden door bedrijven zoals Facebook en Instagram.

website ontwikkeling
Speerpunten

Wat jij kan verwachten

Er komt meer bij een website kijken dan je denkt, daarom sommen wij voor jou op wat jij kan verwachten.

1

Razendsnelle website of webshop

Veel websites en webshops maken gebruik van oude technieken zoals bijvoorbeeld Wordpress. Wij maken gebruik van Next.js een is een framework geschreven op React van Facebook en Instagram. Hierdoor hebben onze websites en webshops een gigantisch snelle laadtijd door de techniek hiervan.

2

Strapi CMS

Strapi is het CMS waar alle content van de website beheerd gaat worden. Dit staat compleet los van de website of de webshop. Hierdoor wordt jouw website een stuk kleiner en daardoor sneller. Tussen deze twee systemen zit GraphQL dit geeft alle data onderling door.

3

Prachtige vormgeving

Jouw website of webshop is niet heel erg speciaal als er geen design waardoor het eruit kan springen. Samen kijken wij naar jouw wensen en op basis daarvan leveren wij een design aan.

4

Hosting

Wanneer jouw website of webshop klaar is zullen wij die hosten op onze speciale servers zodat jouw product altijd goed bereikbaar zal zijn en razendsnel zal zijn.

Samenwerking

Hoe zit de samenwerking eruit?

1

Je voelt je betrokken

Het maken van een app kan een lange tijd duren. Tijdens deze lange samenwerking zullen wij jou altijd op de hoogte houden van de stand van zaken zodat jij precies weet wat er gebeurt.

2

Aangewezen contact persoon

Het is altijd fijn om te weten dat je een vast aanspreekpunt hebt. Geen belletjes meer waar je door verbonden wordt maar een aangewezen contact persoon waar je terecht kan bij al jouw vragen.

photo-board.jpeg
Portfolio

Werk waar wij trots op zijn

Samen met gedreven ondernemers hebben wij gebouwd aan een aantal projecten waar wij met trots op terugkijken.

Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.