Software ontwikkeling Amsterdam

Software ontwikkeling Amsterdam

Retrii is al jarenlang dé maatwerk software ontwikkelaar voor regio Amsterdam, wij digitaliseren bedrijfsprocessen en diensten door middel van op maat gemaakte maatwerk software. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte systemen die aansluiten op jouw bedrijf. Wij zijn de partner wat jouw bedrijf naar een hoger niveau gaat tillen en de partner voor software ontwikkeling Amsterdam.

Onze kernwaarden

Software ontwikkeling Amsterdam

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring.

Software ontwikkeling Amsterdam

Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Jij wil beter zijn dan jouw concurrent(ie), wij zorgen ervoor dat jij hun voorblijft.

Software ontwikkeling Amsterdam

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

Software ontwikkeling Amsterdam

Dé software ontwikkelaar voor Amsterdam

Wij maken al jarenlang stabiele en snelle systemen voor verschillende bedrijven uit Amsterdam, zo bouwen wij mobiele apps, maatwerk software en complexe API's.

Vanuit ons kantoor werken wij met een team van software engineers, designers en strategen aan de beste maatwerk software dat bedrijven laat groeien.

50+

Verschillende software ontwikkeld

8 Weken

Binnen 8 weken de eerste versie

Ruime ervaring

Wij bouwen jarenlang software

Software Amsterdam: Wat maakt ons uniek?

Wij zijn anders dan de andere software ontwikkeling bedrijven in Amsterdam, wij werken uitsluitend met de nieuwste en betrouwbaarste technieken. Hierdoor realiseren wij software oplossingen die toekomstbestendig zijn, wij kijken proactief naar de groei van jouw bedrijf en zorgen daardoor voor een softwaretoepassing die mee zal groeien met jouw bedrijf.

Software ontwikkeling Amsterdam
Software ontwikkeling Amsterdam

Wij zorgen voor groei met slimme software development

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerk systemen en software dat zorgt voor groei van jouw bedrijf, zo hebben wij voor verschillende bedrijven hun diensten en bedrijfsprocessen gedigitaliseerd waardoor zij maar omzet zijn gaan maken. Slimme software dat aansluit op jouw bedrijf is de manier om ervoor te zorgen om toekomstbestendig te worden en om in een snelle tijd meer omzet te kunnen gaan generen.

Een eerste versie binnen 8 weken

Het ontwikkelen van software kan lang duren, wij begrijpen als geen ander dat jij als ondernemer snel aan de slag wil gaan met jouw nieuwe software. Wij maken om die reden dus gebruik van agile ontwikkeling zo kunnen wij een een korte tijd de eerste versie binnen 6 - 8 weken opleveren, deze versie is ook te in te zetten in jouw bedrijf, zo kan je tijdens de ontwikkeling de voordelen ervaren van jouw nieuwe systeem.

De eerste versie oftewel de MVP

De eerste versie van jouw softwaretoepassing zal een MVP(minimum viable product) zijn, dit is een versie wat jouw probleem al meteen weet aan te pakken zonder al te veel andere functionaliteiten. Deze versie is al te in te zetten in jouw organisatie, vanuit deze versie zal de development verdergaan, ondertussen kan jij met jouw eerste versie aan de slag.

Naar wat voor soort software oplossing ben je op zoek?

Bekijk hieronder een overzicht van software die wij ontwikkelen. Van API’s tot aan SaaS producten, wij zijn van alle markten thuis. Staat jouw oplossing er niet tussen? Neem gerust contact op, bij ons is alles mogelijk.

Software ontwikkeling Amsterdam

Mobiele apps

Mobiele apps die naadloos aansluiten op jouw doelgroep, compleet op maat gemaakt en razendsnel.

Lees meer
Software ontwikkeling Amsterdam

Maatwerk software

Het maken van software op maat voor jouw bedrijf.

Lees meer
Software ontwikkeling Amsterdam

API koppeling

Koppelen van systemen, compleet op maat.

Lees meer
Software ontwikkeling Amsterdam

Automatisering

Het automatiseren van bedrijfsprocessen of het digitaliseren daarvan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat kost het ontwikkelen van software?

Hoe lang duurt het ontwikkelen van software?

Op zoek naar een partner die jouw software kan ontwikkelen?

Wij helpen je graag verder om meer uit jouw bedrijf te halen door middel van slimme software ontwikkeling. Bij ons is de kennismaking altijd vrijblijvend en we bespreken graag jouw probleemstelling.

Neem vrijblijvend contact op door middel van het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.