Feelgood Test

Klant: Menstruatie Voorlichtingsinstituut

Technologieën: NextJS, NestJS, en Typescript

Het Menstruatie Voorlichtingsinstituut heeft als doel om mensen te helpen met hun hormonen, door middel van de Feelgood Test krijgen mensen inzicht in hun dopamine spiegel, GABA spiegel en meer.

Met de Feelgood Test weten mensen hoe zij zich echt voelen door het gebruik van een speciale formule weet men precies hoe zij zich echt voelen
Feelgoodtest

Het maken van dynamische testen

Door middel van een slimme tool kunnen er gemakkelijk nieuwe testen gemaakt worden. Zo kan het Menstruatie Voorlichtingsinstituut eenvoudige nieuwe testen plaatsen om door te kunnen groeien.

Whitelabel testsysteem

De Feelgood Test is een whitelabel systeem, dat betekent dat het in te zetten is voor andere organisaties. De Feelgood Test veranderd dan van huisstijl. Hierdoor heeft het Menstruatie Voorlichtingsinstituut een tool die zij kunnen inzetten voor meerdere praktijken en organisaties.

Feelgoodtest

Het resultaat

Dankzij onze werkzaamheden staat er een whitelabel tool die inzetbaar is voor verschillende testen en organisaties. De Feelgood Test wordt op het moment ingezet voor therapeuten in zowel Nederland als in Duitsland.

Feelgoodtest

Bekijk de Feelgood Test zelf

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek de Feelgood Test!

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.