over ons

Een team van experts dat zorgt voor resultaten

Het ambitieuze en slimme team van Retrii bouwt al jarenlang stabiele en schaalbare software, zo hebben wij startups geholpen om naar naar de scale-up fase te gaan en hebben wij bestaande bedrijven slimmer laten werken door sterke maatwerk software.

Wij weten alles van het bouwen van mobiele apps, maatwerk web-systemen, cloud hosting en het belangrijkste van allemaal zorgen dat jouw doelgroep het allemaal begrijpt.

Kortom wij realiseren in no-time software die jouw bedrijf verder helpt!

Ons doel is om bedrijven te helpen met het realiseren van hun digitale ambities. Wij vertalen complexe ideeën naar gebruiksvriendelijke software waar jij succes mee gaat hebben.
over ons
over ons thinking
over ons
over ons
over ons
two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroeck - Eigenaar Two Impress

Wat wij als de beste kunnen

Het team

joey

Joey Deckers

Business developer & software engineer

JB

Joey Both

Software engineer

davey

Davey Cornelissen

Software architect

Karlijn van den Herik

Developer

Nathan

Nathan Stork

Developer

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.