Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Retrii is de expert op het gebied van software ontwikkeling, dit doen wij met een team van experts die samen met onze opdrachtgevers intensief werken om de beste oplossing te realiseren. Jouw probleem vertalen wij naar een passende en slimme oplossing, zo maken wij mobiele apps, maatwerk software, bedrijfssoftware en nog veel meer.

Ontdek de mogelijkheden en kansen van software ontwikkeling.

Software ontwikkeling actie

Softwareontwikkeling voor jouw bedrijf?

De kansen van software laten maken zijn eindeloos zo kan je diensten of producten die je aanbiedt digitaliseren dat zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter kan gaan functioneren waardoor er meer omzet gegeneerd gaat worden of jouw bedrijf zal winstgevender worden door kostenbesparing door het laten maken van software.

Software ontwikkeling is dus in te zetten om jouw bedrijf te verbeteren of om een nieuw product op de markt te zetten. Denk hierbij aan een klantenportaal of een portaal voor binnen jouw organisatie of een nieuw SaaS product waarmee je nieuwe klanten kan gaan werven. Uiteindelijk is software ontwikkeling nodig om jouw wensen om te zetten naar een echt product.

Zoals boven aangegeven zijn de kansen van software eindeloos maar de oplossingen ook, onze experts hebben de expertise en helpen jou graag om tot de juiste software oplossing te komen zodat jouw organisatie het verschil gaat maken in jouw sector.

Software laten ontwikkelen: wij helpen jouw organisatie verder

Retrii is al jarenlang de expert op het gebied van software en softwareontwikkeling , wij hebben bedrijven geholpen om interne processen te stroomlijnen, diensten te digitaliseren en compleet nieuwe producten in de wereld te brengen. Onze ontwikkelaars weten precies hoe ze jouw behoeften moeten vertalen naar een schaalbare applicatie wat jouw bedrijf of organisatie verder gaat helpen. Zo hebben wij start-ups geholpen om start-up naar scale-up te gaan en hebben wij bedrijven geholpen om mee omzet te generen door het inzetten van slimme software.

Software ontwikkeling

Hoe ziet het softwareontwikkeling traject er uit?

01.

Kennismaking en analyse

Als eerste maken we kennis met elkaar en jouw probleemstelling, we stellen vragen om tot de kern van jouw probleem te komen. Wanneer je hebt besloten om met ons in zee te gaan en wanneer alles duidelijk is maken wij een plan van aanpak hoe we jouw software project gaan realiseren.

02.

Plan van aanpak

Wanneer alles duidelijk is maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak, hierin komt de tijdlijn te staan, de features die gebouwd gaan worden en krijg je inzicht in de komende kosten. Zo weet je precies hoe het proces eruit gaat zien en hoe het project opgepakt gaat worden.

03.

Ontwikkeling en testing

Wanneer je hebt besloten om met ons te gaan samenwerken gaan onze ontwikkelaars aan de slag om jouw software oplossing te realiseren. Onze ontwikkelaars maken de software architectuur, onze designers gaan aan de slag om jouw oplossing uit te tekenen naar een wireframe en daadwerkelijke designs en onze projectmanagers stellen de planning op. Elke twee weken leveren wij een deelproduct, verzamelen feedback en itereren we door. Zo kan je gemakkelijk aanpassingen introduceren tijdens de ontwikkeling. Tot slot testen wij jouw software oplossing en de code op bugs en fouten, zo houden wij de kwaliteit hoog.

04.

Onderhoud en uitbouw

Het is tijd voor een feestje want jouw product is klaar voor gebruik! Het is nu belangrijk dat we het product ook altijd goed laten functioneren, daarom maken we ook een onderhoudsplan. Maar natuurlijk sta jij niet stil en de markt ook niet, het is daarom ook mogelijk om jouw software product te laten uitbouwen met nieuwe features.

Naar welke softwareontwikkeling oplossing ben je opzoek?

Bekijk hieronder een overzicht van software die wij ontwikkelen. Van API’s tot aan SaaS producten, wij zijn van alle markten thuis. Staat jouw oplossing er niet tussen? Neem gerust contact op, bij ons is alles mogelijk.

Software ontwikkeling app

Mobiele apps

Mobiele apps die naadloos aansluiten op jouw doelgroep, compleet op maat gemaakt en razendsnel.

Lees meer
Software ontwikkeling

Maatwerk software

Het maken van software op maat voor jouw bedrijf.

Lees meer
Software ontwikkeling

API koppelingen

Koppelen van systemen, compleet op maat.

Lees meer
software ontwikkeling

Automatisering

Het automatiseren van bedrijfsprocessen of het digitaliseren daarvan.

Lees meer

Veel gestelde vragen over software ontwikkeling

Is de software die jullie ontwikkelen wel veilig?

Wat kost het laten maken van software?

Welke technologieen gebruiken jullie in het maken van software?

Waarom moet mijn bedrijf of organisatie software laten maken?

Hoe ziet de communicatie tijdens de software-ontwikkeling eruit?

Opzoek naar een betrouwbare partner voor softwareontwikkeling?

Wanneer je een idee hebt voor een software product of je wil je diensten automatiseren of digitaliseren helpen we je graag verder. We bespreken graag jouw wensen in een vrijblijvende kennismaking. Je kan contact opnemen door middel van het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.