Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling is een breed begrip: van een schaalbare webapp tot complexe API development.

Dan is natuurlijk nog de vraag welk soort maatwerk software het beste bij jou past.

Als software ontwikkelaars helpen we je graag verder. Onze experts creëren zowel mobiele apps als webapps, maar ook voor complexe API’s en database ontwikkeling gaan wij niet uit de weg.

Of jouw wens nu bedrijfssoftware of iets anders is, samen realiseren wij maatwerk software!

software ontwikkeling

Wij zijn de software ontwikkeling experts

Op zoek naar maatwerk software die perfect bij jouw behoeften past? Ons softwarebedrijf, met ervaren developers en ontwikkelaars, staat klaar om jouw visie te realiseren. Wij bieden transparante kosten voor software ontwikkeling en leveren op maat gemaakte software die aan al je eisen voldoet. Kies voor onze expertise en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het creëren van de perfecte maatwerk software oplossing.

Wat jij kan verwachten van een software ontwikkeling traject bij ons

01.

Strategie en concept

Voordat we aan de slag gaan met een design, starten we met de strategie. Wie wil je bereiken en hoe ga je dit doen? Door dit in kaart te brengen, weten wij precies welk design het beste past bij jouw oplossing. Wij zetten jouw idee om tot maatwerk software waarbij we alle functionaliteiten laten terugkomen. Ook denken wij mee welk soort agile ontwikkeling het beste past bij jouw eindproduct.

02.

Innovatieve vormgeving

Wanneer software ontwikkeld wordt, denk je al snel aan complexe databases die vorm moeten krijgen. Maar ook de gebruikersinterface speelt een belangrijke rol. Stel dat je met een portaalsysteem wil werken, dan moet het portaal direct voor zich spreken. Als dit niet het geval is, dan weet de gebruiker niet wat het portaal allemaal te bieden heeft. De vormgeving is hierbij essentieel.

03.

Ontwikkeling

Als de plannen zijn goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de software ontwikkeling. Wij schrijven de code, richten de database in, denken de architectuur van het product uit, bouwen de API, schrijven koppelingen en houden ons bezig met andere taken rondom een optimale uitwerking. Onze software developers hebben veel ervaring met het bouwen van software toepassingen en weten welke functionaliteiten er nodig zijn.

04.

Hosting

Is jouw API of software oplossing klaar? Dan zetten wij deze gemakkelijk online via onze high tech hosting oplossing in de cloud. Dit zorgt ervoor dat jij altijd onbezorgd gebruik kan maken van onze software.

05.

Onderhoud

Na de lancering van jouw maatwerk software is onderhoud belangrijk. Denk hierbij aan onderhoud van de database of wijzigingen in de wetgeving. Onze software developers helpen bij die nodige onderhoudsbeurt zodat jouw software altijd goed en volgens de wet presteert.

06.

Schaalbaarheid

Software moet schaalbaar zijn. Dat wil zeggen dat de software uit te breiden is en dat het in staat is om mee te groeien met het aantal gebruikers. Het is namelijk niet de bedoeling dat jouw product de vraag van de gebruikers niet aankan. Gelukkig zijn onze experts hier bekend mee en ontwikkelen zij software die schaalbaar is om dit issue te voorkomen, nu en in de toekomst.

Succesvolle software ontwikkeling projecten

Hoe wij succesvolle maatwerk software lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring van onze experts hebben wij een framework ontwikkeld waarmee wij succesvolle apps kunnen bouwen en lanceren. In ons framework denken wij onder andere na over de strategie, het design en de ontwikkeling van een app. Tot slot bieden wij ook onderhoud aan om de app up-to-date te houden.

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroek - Eigenaar Two Impress

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.