Development

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling kan heel erg breed zijn, een schaalbare webapp of een complexe api. Onze experts hebben ervaring met het maken van zowel mobiele apps als webapps, maar ook complexe api en database ontwikkeling. Samen kunnen wij jouw software oplossing realiseren.

software ontwikkeling
Speerpunten

Wat jij kan verwachten

Software ontwikkeling kan een lang traject zijn daarom vinden wij het belangrijk dat jij van te voren kan weten wat wij voor jou kunnen betekenen. 

1

Strategie en concept

Soms is het bij software nodig dat er een strategie plan wordt gemaakt, hoe gaan we de gebruikers targetten, wie zijn de gebruikers? Dit is allemaal erg belangrijk wanneer een design gemaakt dient te worden van de interface. Wij duiken dus helemaal in jouw idee om zo samen het meeste eruit te halen. Ook zullen gaan kijken wat voor soort stijl van agile ontwikkeling het beste past bij jouw idee.

2

Innovatieve vormgeving

Wanneer software gemaakt wordt denkt men vaak aan complexe databases die vormgegeven moeten worden. Maar dit geldt ook voor de interface van de gebruiker. Wanneer je bijvoorbeeld een portaal systeem wilt hebben moet het portaal meteen voor zich spreken. Als dit niet het geval is weet de gebruiker niet wat het portaal allemaal te bieden heeft.

3

Ontwikkeling

Jouw idee/product is niet gerealiseerd zonder software ontwikkeling. Wij zullen de code schrijven maar wij zullen ook de database inrichten, de architectuur van het product uitdenken, de api bouwen, koppelingen schrijven  en nog veel meer. Onze experts hebben ruime ervaring met het bouwen van verschillende software toepassingen. 

4

Hosting

Wanneer een software oplossing klaar is dient deze online gezet te worden. Wij kunnen jouw api en software oplossing gemakkelijk online zetten via onze high tech hosting oplossing in de cloud.

5

Onderhoud

Na het lanceren van jouw software oplossing kan het zijn dat er nog onderhoud nodig is voor bijvoorbeeld de database. Het komt ook voor dat bepaalde wetgevingen ervoor zorgen dat jouw software oplossing een onderhoudsbeurt nodig gaat hebben.

6

Schaalbaarheid

Software is niks als het niet kan schalen, dat wil zeggen dat software uitbreidbaar moet zijn maar ook dat het mee kan schalen met het aantal gebruikers wat jij gaat hebben. Het is nooit de bedoeling dat jouw product de vraag van jouw eindgebruikers niet meer aankan. Gelukkig zijn onze experts erg bekend hiermee en kunnen ervoor zorgen dat jouw software oplossing schaalbaar zal zijn. 

Samenwerking

Hoe zit de samenwerking eruit?

1

Je voelt je betrokken

Het maken van een app kan een lange tijd duren. Tijdens deze lange samenwerking zullen wij jou altijd op de hoogte houden van de stand van zaken zodat jij precies weet wat er gebeurt.

2

Deelproducten

Jouw app groeit met de tijd mee, daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw app ook kan zien groeien. Daarom leveren wij per 2 weken een nieuw deelproduct op zo zie jij jouw app groeien.

3

Aangewezen contact persoon

Het is altijd fijn om te weten dat je een vast aanspreekpunt hebt. Geen belletjes meer waar je door verbonden wordt maar een aangewezen contact persoon waar je terecht kan bij al jouw vragen.

software ontwikkeling
Portfolio

Werk waar wij trots op zijn

Samen met gedreven ondernemers hebben wij gebouwd aan een aantal projecten waar wij met trots op terugkijken.

Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.