software consultancy

Software consultancy

Ben je op zoek naar expertise op het gebied van software consultancy? Ontdek Retrii, dé partner met jarenlange ervaring als software consult en software ontwikkelaar.

Wij helpen bedrijven zoals die van jou om softwarematige processen te optimaliseren, wat leidt tot efficiëntere bedrijfsvoering. Onze op maat gemaakte plannen en bewezen methodologieën zorgen ervoor dat je doelen binnen handbereik liggen.

Denk aan de voordelen van verbeterde bedrijfsprocessen en hoe dit je concurrentiepositie kan versterken. Met ons als partner, kun je de software-uitdagingen aangaan en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Neem nu contact op om te bespreken hoe we je bedrijf kunnen helpen groeien door middel van software consultancy. Samen kunnen we je doelstellingen bereiken.

Waarom software consultancy

Waarom software consultancy?

Uit onderzoek van de BCG faalt 70% van de pogingen om te digitaliseren oftewel het ontwikkelen van software. Voorbeelden van dit soort projecten kan je vast wel vinden in de media om komen ook geregeld voor in het nieuws. Maar wat laat deze projecten dan falen? Wat gaat er fout? Heel simpel bouwen voordat je weet wat de oplossing is. Zorg ervoor dat jouw softwareproject wél slaagt met onze opmaat gemaakte software consultancy en software ontwikkeling.

Software Consult: De weg naar verbeterde bedrijfsprocessen

In deze tijd van digitalisering is het van cruciaal belang voor bedrijven om efficiënte bedrijfsprocessen te hebben en bestaande processen te digitaliseren. Bij Retrii zijn wij experts in zowel software consultancy, software consult en software ontwikkeling. Onze deskundigen staan klaar om bedrijven en organisaties te helpen bij het identificeren van mogelijke oplossingen en begeleiden hen in dit proces. Onze expertise zorgt altijd voor een op maat gemaakt plan.

software consult
software consultancy

Wat levert software consultancy mijn bedrijf op?

Software consultancy zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in de kansen die nog klaarliggen voor jouw bedrijf. Ook krijg je inzichten in de toekomst van jouw dienstverlening. Zie het als een kijk in de toekomst. Met een goede software consult maak je jouw bedrijf toekomstbestendig. Tot slot begeleiden wij jou om naar dit succes te kunnen komen.

Hoe het software consultancy traject eruit ziet

01.

Kennismaking

Als eerste maken we uiteraard kennis, samen met een van onze experts analyseren wij de behoeftes die je hebt op het gebied van software consult en software consultancy. We identificeren de huidige processen en kijken naar jouw doelstellingen. Ook bepalen we de omvang van alle werkzaamheden in het kader van software consultancy. Zo weet je van tevoren wat jou te wachten staat.

02.

Het bepalen van de doelstelling

Tijdens de kennismaking bepalen we ook samen de doelstellingen, wat wil je bereiken met het software consultancy traject? Wat voor verbeteringen verwacht je? Dit soort doelstellingen en meer gaan we samen bepalen en dat zal je terugvinden in het plan van aanpak.

03.

Een op maat gemaakte plan van aanpak

Wanneer wij alle behoeftes en doelstellingen weten op het gebied van software consult en software consultancy, maken wij een duidelijk plan van aanpak. Wij stellen een plan op met duidelijke werkzaamheden, deliverables en een kostenoverzicht in het kader van software consultancy aanvraag. Zo weet jij precies wat je kwijt bent en wat het jou gaat opleveren.

04.

De start van het software consultancy traject

Wanneer akkoord is gegeven gaan we aan de slag met het software consult van jouw bedrijf. We interviewen mensen uit jouw bedrijf en proberen zo hun knelpunten te identificeren, ook kijken we naar alle andere ICT systemen en producten die jij in jouw bedrijf gebruikt. Wanneer wij alles hebben geanalyseerd gaan we een document opstellen met het advies, waar de kansen liggen en een software oplossing.

05.

Oplevering van advies, kansen en de oplossing

Wanneer wij klaar zijn met alle interviews, analyses en andere werkzaamheden, gaan we aan de slag met het eindrapport op het gebied van het software consult. In dit document komt het advies te staan, evenals de kansen en de softwareoplossing. We gaan in detail in op de kansen die gemaakt kunnen worden, en presenteren een plan waarmee jij als onderneming jouw bedrijf nog beter kunt laten functioneren dankzij onze software consultancy.

06.

Implementatie naar aanleiding van de software consult

In het opgeleverde software consultancy rapport staat ook de software oplossing in. Na het opleveren van de software consult gaan wij in afstemming de software oplossing bouwen. Deze oplossing zal dus naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen en zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter gaat functioneren waardoor jij meer omzet gaat maken.

07.

Monitoren, analyseren en verbeteren van de software oplossing

Na het succesvol testen en implementeren van jouw software oplossing zullen wij de applicatie monitoren en analyseren. Jouw bedrijf staat immers niet stil en daarom zal de software ook niet stil moeten staan. Elk kwartaal zullen wij de bevindingen analyseren en doorvoeren.

Software consultancy, de schakel tussen jou en developers

Bij onze software consultancy staat jouw visie centraal. We zetten jouw wensen en bedrijfsprocessen om in een helder en begrijpelijk plan, speciaal ontworpen voor een soepele communicatie met andere developers. Dit zorgt ervoor dat onze deskundige ontwikkelaars de uiteindelijke oplossing efficiënt kunnen implementeren. Door met ons samen te werken in dit softwaretraject, kun je aanzienlijk besparen op de kosten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en efficiëntie, zodat jij de beste resultaten behaalt.

Software consultancy

Veel gestelde vragen over software consultancy

Waarom falen zoveel softwareprojecten?

Hoe ziet het traject eruit na de software consultancy?

Wat kost een software consultancy traject?

Onze anderen software consultancy diensten

Wij bieden verschillende consultancy trajecten aan, alles hangt af van de wensen die je hebt. Onze trajecten: App consultancy | Cloud consultancy

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.