Izipack

Klant: Izipack

Technologieën: NextJS, React Native en Typescript

Izipack is in 2018 opgericht door ervaren ondernemers en wereldreizigers die hun expertise bundelden na eerdere zakelijke successen. Ze hebben innovatieve oplossingen laten ontwikkelen om bedrijven te helpen hun logistiek te verbeteren en internationale verzendingen te vereenvoudigen.
izipack

Van app naar kluis tot aan huis

Samen met Izipack zijn we begonnen aan de ontwikkelen van de app. Met de app die wij mede ontwikkeld hebben is het mogelijk om zelf de complete controle te hebben over het gehele logistieke proces. Jij als consument bepaald waar jouw pakketje wordt geleverd en wanneer. Niet andersom.

Milieuvriendelijk & duurzaam

Izipack werkt aan het verminderen van het aantal bestelbussen in woonwijken, wat zowel de uitstoot van CO2 en stikstof vermindert als de verkeersveiligheid verbetert. Daarnaast richt Izipack zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor er minder vervuiling en overlast in jouw wijk is.

izipack

Het resultaat

Van een kleine start-up zijn we samen met Izipack gegroeid tot een succesvolle scale-up. Dit hebben we bereikt dankzij onze langdurige en sterke samenwerking. Gedurende deze reis hebben we Izipack geholpen om te groeien en te ontwikkelen, van een bescheiden begin naar een opvallend bedrijf. Onze voortdurende inzet en ondersteuning hebben Izipack in staat gesteld om hun visie te verwezenlijken en een positieve impact te hebben op de wereld van logistiek.

Izipack

Ontdek Izipack

Ben je benieuwd naar het eindresultaat?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.