Over het project

Izipack

Izipack is een start up waar die de logistieke keten wil veranderen. Zij willen werken aan een duurzame toekomst en combineren hiervoor transport en technologie. 

Izipack_invesment.avif
Het concept

Wat is Izipack concreet

Izipack is een logistieke scale up gericht op de consument met het Izipack systeem kan jij als consument complete controlle krijgen over jouw pakketjes. Jouw pakketjes kunnen aan huis geleverd worden of in pakketkluizen worden opgehaald. Dit hele traject kan jij bepalen dankzij de Izipack app.

izipack_1.jpeg
De app

Hoe werkt de app

Wanneer je als gebruiker een pakketje hebt besteld en je hebt gekozen voor Izipack zal jij als gebruiker een melding krijgen. Vervolgens kan je binnen de app jouw pakketje selecteren en daarna het bezorgmoment kiezen en de bezorgmethode. En that's it! Meer hoef je als gebruiker niet te doen.

275083665_496691082028346_3786546091165100582_n.png
Wat wij hebben gedaan

Wat heeft Izipack dankzij ons bereikt

1

Verdere ontwikkeling

Izipack was opzoek naar experts op het gebied van mobile development, wij hebben ervoor gezorgd dat Izipack verder kon groeien met haar app en zo steeds groter kon worden. Wij hebben verschillende complexe taken uit handen genomen zodat Izipack kan focussen op haar toekomst.

2

Forse investering

Dankzij onze werkzaamheden aan de Izipack app heeft Izipack een forse investering kregen om verder uit te kunnen breiden. Met deze investering is Izipack van een startup naar een scale up gegaan. Hierdoor kon Izipack werken aan een nog beter en uitgebreider netwerk.

Izipack_invesment.avif
Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.

Neem vrijblijvend contact op

Joey Deckers | + 31 6 331 300 34

Wil jij een app laten maken? Of heb jij een vraag? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!