Over het project

Jilster

Samen dingen delen, dat is wat je als gebruiker bij Jilster kunt doen. Samen kan je werken aan een tijdschrift, boek en meer. Via de Makerspace kan je mensen uitnodigen om samen binnen de editor te werken aan jouw creatie.

jilster-makerspace.png
Het concept

Wat is Jilster concreet

Jilster is een online tool waarmee mensen zelf hun eigen tijdschrift, boek en meer kunnen maken. Je krijgt als gebruiker toegang tot een krachtige en flexible editor. Je krijgt ook toegang tot een uitgebreide Makerspace, hier kan je als gebruiker al jouw creatie beheren, maar ook gebruikers toevoegen aan jouw creatie zodat je samen kan werken, dit kan per pagina of per creatie.

jilster-editor.png
Het platform

Hoe werkt Jilster

Via de Makerspace je als gebruiker een creatie aanmaken en beheren, ook kan je mensen uitnodigen. De applicatie is zo gemaakt dat het las opereert in de browser van de gebruiker. Dat wil zeggen dat wanneer de gebruiker navigeert tussen pagina's de pagina's direct inladen en op de achtergrond een verzoek naar de server wordt gestuurd. Hierdoor laden alle pagina's meteen in.

jilster-makerspace-documents.png
Wat wij hebben gedaan

Wat heeft Jilster dankzij ons bereikt

1

Nieuwe Jilster versie gerealiseerd

Dankzij onze samenwerking hebben wij samen die nieuwe identiteit van Jilster gerealiseerd. Hier komt de nieuwe branding in voor. Ook is de Makerspace compleet opnieuw gemaakt hierdoor komen verschillende nieuwe technieken naar voren zoals het snel inladen van nieuwe pagina's.

2

Schaalbare software

Dankzij onze devops expertise is het mogelijk dat de platformen van Jilster schaalbaar zijn. Dit betekent dat de systemen van Jilster kunnen schalen bij het aantal gebruikers wat op het platform zit.

3

Modulaire software

Software hoort makkelijk uitbreidbaar te zijn, vanaf het begin hebben wij hier rekening meegehouden. Daardoor is het nu mogelijk om gemakkelijk nieuwe modules toe te voegen aan de Makerspace. 

jilster-document-2.png
Kostencalculator

Prijsinschatting

Heb je een idee maar weet je nog niet hoeveel het kan kosten? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator.

Neem vrijblijvend contact op

Joey Deckers | + 31 6 331 300 34

Wil jij een app laten maken? Of heb jij een vraag? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!