Jilster

Klant: Jilster B.V.

Technologieën: Vue.js, Laravel, Kubernetes en Docker

Jilster is een platform waar gebruikers(makers) zelf hun eigen verhalen kunnen vertellen. De manier waarop een gebruiker zijn of haar verhaal verteld gaat via een eigen gemaakt magazine.
jilster

Alles in een nieuw jasje

Jilster is een product wat al langer bestaat, iets wat langer bestaat moet ooit vernieuwd worden. Dat was de aanleiding voor onze samenwerking. Wij hebben het oude design van Jilster omgegoten in een nieuw design. Alle functionaliteiten van het bestellen tot aan het samenwerken binnen een magazine zijn ook compleet herschreven.

Schaalbaar

Doormiddel van onze cloud hosting configuratie zijn de systemen van Jilster schaalbaar. Een hoge load aan users en orders kunnen afgehandeld worden. Door onze expertise heeft Jilster een stabiel en schaalbaar systeem.

jilster

Het resultaat

Door onze expertise heeft Jilster haar nieuwe identiteit weten te realiseren en het complete nieuwe systeem. Door de Kubernetes configuratie draaien de systemen snel en stabiel en is zelfs een partnership met Linda. ontstaan!

Jilster

Ontdek Jilster zelf

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek Jilster!

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.