Kjøbe

Klant: Kjøbe B.V.

Technologieën: NextJS, Flutter, MongoDB, NestJS, GraphQL en Typescript

Kjøbe is het fashion platform waarmee jij een verschil kunt maken in de wereld. Door je niet-gedragen kleding te verkopen op ons platform, draag je bij aan een duurzamere fashion industrie.
App strategie

Schaalbare MVP voor snel resultaat

Kjøbe is een MVP die de concurrentie wil aangaan met grote spelers zoals Vinted en The Next Closet. Daarom was het belangrijk dat de eerste versie snel en iteratief werd ontwikkeld om een snelle time-to-market te realiseren en zo veel mogelijk feedback van testers te verzamelen.

Toekomstbestendig

Tijdens de ontwikkeling van de MVP is er ook vooruit gekeken. Als Kjøbe in de toekomst een groot aantal gebruikers krijgt, kunnen de systemen van Kjøbe gemakkelijk worden gedecomposeerd om nog betere prestaties te leveren. Met andere woorden, er is rekening gehouden met een mogelijke overstap naar een microservices-architectuur om zo nog meer verkeer aan te kunnen.

API-koppeling

Het resultaat

Met een stabiele en doordachte MVP is Kjøbe momenteel de markt aan het testen om nieuwe inzichten te verwerven voor de aankomende fase van doorontwikkeling. Hierbij wordt nauwlettend gekeken naar gebruikersgedrag, feedback van testers en marktreacties om te bepalen hoe Kjøbe zich verder kan verbeteren en uitbreiden, waarbij wij hen in dit proces begeleiden.

Kjobe

Ontdek Kjøbe zelf

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek Kjobe!

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.