Software doorontwikkelen

Software doorontwikkelen

Naast het ontwikkelen vaan maatwerk software, doen we bestaande software doorontwikkelen. Wanneer je nieuwe wensen hebt voor door ons ontwikkelde software nemen we die graag door en verwerken we die in jouw software oplossing.

Wanneer je bestaande software hebt die niet door ons is ontwikkeld voor jouw organisatie, bieden wij nog steeds doorontwikkeling daarvan aan. Voor verschillende bedrijven hebben wij het doorontwikkelen van software op ons genomen wanneer hun leverancier dit niet wou of niet aan kon.

Software doorontwikkelen

Waarom software doorontwikkelen?

Jouw bedrijf staat niet stil, je groeit in omzet, bedrijfsprocessen of in medewerkers. Wanneer software niet wordt doorontwikkeld kan het zo zijn dat in de snelle toekomst deze maatwerk software meer een belemmering wordt voor jouw bedrijf dan iets wat zorgt voor verdere groei en meer geld.

Als software een lange tijd stil staat in ontwikkeling kan het niet de snelle groei van jouw bedrijf bijhouden, dit zorgt er snel voor dat bestaande automatisering nog meer een klein gedeelte van automatiseert, hierdoor loop je in kort termijn extra omzet en groei mis.

Door te kiezen om jouw bestaande software op tijd door te ontwikkelen of te moderniseren zorg je voor het behoudt van groei van jouw bedrijf maar ook de stabiliteit van bestaande software die je inzet.

Wij zijn de partner voor het doorontwikkelen van software

Wij zijn al jarenlang dé expert in het ontwikkelen van maatwerk software en software doorontwikkeling, onze experts hebben ruime ervaring in het maken van maatwerk oplossingen. Zo hebben wij voor verschillende bedrijven gezorgd voor meer omzet door het verschillende processen te stroomlijnen door slimme software.

Door onze ruime kennis in software ontwikkeling weten we als geen ander hoe we snel in bestaande software projecten te springen. Onze ontwikkelaars begrijpen dat bedrijven snel willen schakelen wanneer software doorontwikkeld moet worden, door onze ruime kennis zien we snel wat jouw bestaande software inhoudt, komen met suggesties, verbeteringen en nieuwe features. Op deze manier wordt jouw software niet alleen doorontwikkeld maar wordt de bestaande basis ook nog beter, hierdoor wordt jouw bestaande oplossing nog beter.

Software doorontwikkelen

Hoe wij software doorontwikkelen

01.

Kennismaking

Voordat we de samenwerking aangaan willen we graag eerst jouw situatie in kaart brengen. We stellen vragen om zo duidelijk in beeld te krijgen wat je wil laten doorontwikkelen en waar de eventuele belemmeringen kunnen liggen. Zo komen we er ook achter welke techniek we moeten inzetten.

02.

Analyse

Met een analyse analyseren we jouw bedrijf net wat verder, ook kijken we naar de bestaande software waar die nu staat en hoe we de software het beste kunnen doorontwikkelen.

03.

Plan van aanpak

Wanneer alles duidelijk is maken we een plan van aanpak op maat. Hierin zien je de werkzaamheden in detail, wat de tijdlijn is en de kosten van het hele ontwikkel traject. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jou in detail op de hoogte houdt.

04.

Ontwikkeling

We gaan aan de slag met het realiseren van de volgende fase van jouw product. Wij werken altijd in sprints van twee weken, dat betekent dus dat elke twee weken een deelproduct wordt opgeleverd. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkeling.

05.

Oplevering en onderhoud

Na het bouwen van de nieuwe versie van jouw product leveren wij altijd maatwerk onderhoud, zo zorgen we ervoor dat jouw software altijd goed blijft presteren en stabiel blijft. Elk halfjaar leveren wij maatwerk onderhoud en bekijken we de gehele prestatie van de applicatie. Indien nodig maken we verdere aanpassingen.

06.

Bespreken van de toekomst

Een belangrijk onderdeel is de toekomst van jouw applicatie, waar wil je naartoe? En wat zou je op korte termijn anders willen? Als onze opdrachtgever vinden we het belangrijk dat je ons als partner gaat zien, wij vinden het daarom ook belangrijk om te weten of we je verder kunnen helpen met softwarematige groei.

Op zoek naar een partner die jou verder kan helpen?

Wij helpen je graag met in het doorontwikkelen van jouw software, wanneer je bestaande software hebt die toe is aan nieuwe functionaliteiten kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen. Je kan vrijblijvend contact opnemen met het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.