Portaal laten maken

Portaal laten maken, geheel op maat voor jouw organisatie

Met een maatwerk portaal kan jij naadloos communiceren met jouw klanten, medewerkers of leveranciers. Dit zorgt voor een versnelling in communicatie en het vinden van alle relevantie data wordt een stuk eenvoudiger. Het is een online omgeving dat zorgt voor het verbeteren van verschillende processen in jouw organisatie.

Wij bouwen maatwerk software waaronder portalen, mobiele apps, API's en meer. Wij vertalen jouw wensen en eisen om in innovatieve maatwerk software waar jouw bedrijf mee gaat groeien.

Portaal laten maken

Waarom een portaal laten maken? Dit is wat het kan betekenen:

Door een maatwerk portaal te laten maken kan je verschillende processen binnen jouw bedrijf of organisatie stroomlijnen en versnellen, denk hierbij aan het makkelijker communiceren tussenafdelingen, een interne kennisbank (informatie), het beter kunnen inzien van kritieke processen en wanneer je een klantenportaal laat maken zorgt het ook voor meer klanttevredenheid.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het mooie van maatwerk software en een portaal op maat is dat het precies kan aansluiten op de wensen en eisen die je hebt. Onze experts helpen je graag om jouw wensen en ideeën te vertalen naar een passende oplossing.

Wat voor soorten portalen kunnen wij bouwen

Wij zien en portaal als maatwerk software, dat betekent dat we eigenlijk al jouw wensen kunnen vertalen naar een werkend eindproduct. Heb je een koppeling nodig tussen verschillende ERP systemen of een ander platform? Geen probleem! Wij kijken altijd naar jouw wensen en komen zo op een passende oplossing, ook kunnen wij verschillende hardware systemen koppelen binnen een maatwerk portaal en daar alle informatie van uitlezen en tonen. Een portaal laten maken kan zorgen voor meer besparing van jouw tijd en het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen en dat allemaal geheel op maat.

Portaal laten maken

Een maatwerk portaal laten maken in 5 stappen

01.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking leren we elkaar kennen en bespreken we jouw idee voor een eigen maatwerk portaal. We stellen gerichte vragen om tot de kern van jouw idee te komen van jouw maatwerk portal, we leggen uit hoe de samenwerking eruit gaat zien en wanneer we alles weten maken we een plan van aanpak.

02.

Plan van aanpak

Wanneer alles duidelijk is maken we een plan van aanpak, hierin komt alles te staan zodat jij weet wat je kan verwachten. Denk hierbij aan de kosten, tijdlijn, werkzaamheden en het nazorg traject. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan en je weet precies wat het proces gaat zijn.

03.

Design fase

In de design fase zetten we jouw idee om in wireframes, vervolgens gaan we een design maken wat we samen gaan bespreken, jouw idee komt in deze fase echt tot leven. Tijdens de design fase heb je ook de kans om eventuele feedback te geven. Wij zorgen voor een design wat perfect aansluit op jouw doelgroep.

04.

Ontwikkelen

In deze fase gaan we aan de slag met het omzetten van het design naar code oftewel het ontwikkelen, onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat het portaal nu werkend gaat worden, we bouwen de database, koppelen de systemen en leveren ook een testversie op.

05.

Onderhoud en hosting

Na het opleveren van jouw portaal plaatsen we alle systemen in de cloud en leveren we onderhoud en naar wens doorontwikkeling.

Wat kost een maatwerk portaal laten maken?

De kosten van een maatwerk portaal zal afhankelijk van jouw exacte wensen, mogen bepaalde gebruikers geen toegang hebben tot bepaalde data? Of mogen jouw klanten niet alles inzien? Dit soort functionaliteiten kunnen het ontwikkeltraject van jouw portaal omgeving bepalen. Om je en houvast te geven kan je rekenen op een vanaf prijs € 20000,-. Om jou meer inzichten te geven in de kosten hebben een kostencalculator gemaakt waar je gemakkelijk de prijs van jouw portaal kan berekenen.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het ontwikkeltraject?

Bieden jullie nazorg aan?

Welk type portals zijn er?

Op zoek naar een betrouwbare partner? Neem vrijblijvend contact op

Wanneer je een idee hebt voor een klantenportaal, een intern portaal of verschillende online portalen, kan je vrijblijvend contact opnemen met het formulier hieronder, de kennismaking bij ons is vrijblijvend.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.