Maatwerk website

Wij bouwen razendsnelle maatwerk websites

Wanneer je een website op maat wil laten maken heb je veel opties, er zijn veel partijen die de ontwikkeling van jouw website kunnen doen. Ze bieden allemaal aan dat ze jouw maatwerk website kunnen bouwen, ze gebruiken bestaande tools om snel een website te kunnen bouwen, het is wel een website op maat maar het is toch vaak net niet het "wauw-effect" wat je zoekt of de website presteert traag, of je bent nummer zoveel op de lijst.

Wij doen dit anders, wij nemen een website op maat heel erg serieus wij ontwikkelen jouw maatwerk website met de nieuwste technieken die zorgen voor een razendsnelle laadsnelheid, wij hebben een eigen CMS wat losstaat van de website, dat betekent dus dat jouw maatwerk website geen onnodige data ophaalt waardoor de laadsnelheid vele malen sneller is dan een maatwerk website bij een andere leverancier. De content zelf is makkelijk te beheren en je hebt volledige vrijheid in hetgeen wat je aan wil passen.

Wij zorgen voor een echte maatwerk website die jou naar een hoger niveau bedrijf tilt. Wij zijn de partner wanneer je op zoek bent naar een bureau die gaat voor een nauwe samenwerking.

Bedrijven die succes geproefd hebben

kjobe
jilster
summum_lodge
two_impress
izipack
Maatwerk website

Wij leveren ècht een website op maat

Je laat een website maken omdat je een bepaald probleem hebt, je hebt bijvoorbeeld een oude website die niet goed presteert of je wil een product promoten. In ieder geval heb je pas een goede website wanneer het een bepaald probleem oplost, dat is het resultaat wat een goede website levert.

Wanneer je kiest voor ons als partner voor een maatwerk website gaan we uitvoerig jouw probleemstelling, wensen analyseren en kijken wie jouw doelgroep is. Dit is een belangrijk onderdeel van een maatwerk-website, wij kunnen immers geen maatwerk resultaat leveren als we niet jouw probleemstelling en doelstelling begrijpen, daarom vinden wij het belangrijk om jou goed te leren kennen zodat we een echte oplossing op maat kunnen realiseren.

Dankzij onze ruime ervaring in maatwerk webdesign kunnen we snel jouw wensen vertalen naar een passend ontwerp, dit ontwerp bespreken we samen, wanneer wij goedkeuring ontvangen van het design van de website gaan we aan de slag met de realisatie van de website. Onze ervaren developers brengen dan jouw website tot leven.

Wij zijn de expert voor maatwerk website laten maken

Wij doen al jaren maatwerk websites maken voor grote politieke organisaties tot aan ondernemers in Zwitserland, wij kennen de ins en outs van de de web wereld en weren daarom werk te leveren wat aansluit bij jouw doelgroep. We zorgen voor een website van hoge snelheid, waardoor jouw organisatie het "wauw-effect" uitstraalt wat je verdient. Dit doen we door een slimme combinatie van creativiteit, de nieuwste technieken en een slimme strategie.

Maatwerk website
Maatwerk website

Transparante kosten voor een maatwerk website

Wij geloven in een duurzame en transparante samenwerking wanneer jij jouw website op maat wil laten maken. Wanneer we alle wensen en doelstellingen van jou in detail weten maken we een plan van aanpak. In dit plan van aanpak staat precies wat jij kan verwachten van een maatwerk website traject. We geven duidelijk aan wat de kosten gaan zijn en wanneer de oplevering zal plaatsvinden. Maar wees gerust we werken met een vaste prijs en zijn een kei in het halen van deadlines.

Hoe wij succesvolle maatwerk websites maken

01.

De kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw probleemstelling en wat jouw doelen zijn, we laten ook verschillende websites zien die we gemaakt hebben, zo krijg je een goede indruk van ons en wij van jou. Tijdens deze kennismaking gaan we in detail vragen wat jouw doel precies is.

02.

Plan van aanpak

Als alles duidelijk is en we precies weten wat jouw verwachtingen zijn gaan we aan de slag met een plan van aanpak. In het plan van aanpak komt in detail te staan wat we doen en wat de kosten van jouw website gaat zijn. We zorgen er ook voor dat er een website concept in voor komt, we maken een globale wireframe zodat je al een idee krijgt hoe jouw website eruit gaat zien.

03.

Ontwerpfase

Wanneer de ontwerpfase van start gaan vertalen we jouw wensen naar een concreet design, we zorgen ervoor dat elke pagina wordt vormgegeven. We zorgen ervoor dat elke pagina de aandacht krijgt die het verdient. Wanneer het webdesign af is laten we het aan jou zien.

04.

Ontwikkelfase

Na de goedkeuring van het design gaan we aan de slag om elke pagina echt tot leven te brengen. Onze ervaren ontwikkelaars gaan aan de slag om het design om te zetten naar code, we koppelen de pagina's aan het CMS zodat alle content dynamisch wordt.

05.

Oplevering en onderhoud

Tijd voor champagne! Jouw website is af, wij leveren maatwerk onderhoud aan websites die door ons gemaakt zijn, zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd goed blijft presteren.

Succesvolle maatwerk websites

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroeck - Eigenaar Two Impress

Veel gestelde vragen over maatwerk website laten maken

Hoeveel uur kost het maken van een website?

Wat kost het om een website te onderhouden?

Wat is een maatwerk website?

Wat kost een maatwerk website?

Op zoek naar een partner die jouw maatwerk website kan realiseren?

Wij helpen je graag om jouw maatwerk website tot leven te brengen. Onze ervaren experts geven je graag vrijblijvend advies in de mogelijkheden die er zijn voor het laten maken van een website op maat. Je kan vrijblijvend contact opnemen door middel van het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.