Software voor gemeenten

Schaalbare en betrouwbare software voor gemeenten

Als ambtenaar heb je een belangrijke rol voor jouw gemeente, vanuit jouw gespecialiseerde kennis zorg je ervoor dat jouw gemeente op verschillende terreinen goed blijft functioneren, zo denk jij bijvoorbeeld na over de ruimtelijke orde of over werkgelegenheid hierdoor kan software gemeente ontwikkeling een interessante optie zijn. In de digitale wereld van nu zijn termen zoals software en digitalisering niet meer weg te denken, ongetwijfeld kom jij als ambtenaar vaak bepaalde vraagstukken tegen die alleen met een maatwerk gemeente software opgelost kunnen worden. Wij zijn de partner voor software voor gemeenten.

Met een brede en ruime ervaring in de dienstverlening van maatwerk software weten wij precies hoe we complexe vraagstukken kunnen omzetten naar betrouwbare oplossingen. Zo hebben wij verschillende organisaties geholpen met het realiseren van complexe systemen die in de basis gebruiksvriendelijk zijn.

Onze kernwaarden

Software voor gemeenten

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring.

Software voor gemeenten

Wij zorgen voor verbetering

Software die zorgt voor efficiëntie

Software voor gemeenten

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

Software gemeenten

Wat is software voor gemeenten?

Jouw gemeente is uniek en de uitdagingen daarvan ook, zo kan het zijn dat een platform nodig is waarbij bepaalde problemen gemeld kunnen worden of er moet een webapplicatie komen waarbij gemakkelijk beleidsplannen gemaakt kunnen worden. Kortom de softwareoplossingen zijn allemaal maatwerk en pakken een specifiek probleem aan van jouw gemeente. Onze experts helpen jou met het vinden naar de juiste oplossing. De oplossingen waar je aan kan denken zijn als volgt:

  • Burgerportalen
  • Mobiele apps
  • Data-analyse tools
  • CRM voor gemeenten
  • En nog veel meer

Wat kan je bereiken met gemeente software?

Gemeente software kan een breed scala aan doelen en voordelen bieden voor zowel de gemeentelijke overheid als de gemeenschap als geheel. Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen die je kunt bereiken met gemeente software:

  • Beter Contact met Burgers: Burgerportalen en mobiele apps stellen inwoners in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot informatie, diensten aan te vragen, problemen te melden en feedback te geven. Dit verbetert de betrokkenheid van burgers en de communicatie tussen de gemeente en haar inwoners.
  • Kostenbesparing: Door processen te automatiseren en efficiënter te maken, kunnen gemeenten kosten besparen op arbeid, papierwerk en tijd.
  • Transparantie en Openbaarheid: software voor gemeenten kan openbare gegevens en documenten toegankelijker maken voor het publiek. Hierdoor kunnen burgers gemakkelijk informatie vinden over lokale zaken, zoals vergunningen, begrotingen, bestemmingsplannen en meer.
  • En nog veel meer
Gemeente software

Wij maken software voor jouw gemeente

Samen met een team van experts zetten wij complexe gemeentelijke problemen om naar schaalbare en betrouwbare applicaties. Samen met jouw kijken we in detail naar de problemen van jouw gemeente en komen we met een oplossing die ervoor zal zorgen dat jouw problemen opgelost worden.

Op maat gemaakte software voor jouw gemeente in vijf stappen

01.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we samen het idee van jouw softwareoplossing, we bespreken de haalbaarheid en komen met vragen die dit zal gaan testen. We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen om zo tot een softwareaanbod te komen wat jouw probleem gaat oplossen. Wanneer alles duidelijk is en de eisen helder zijn maken wij een plan van aanpak.

02.

Plan van aanpak voor ontwikkeling software gemeenten

Wanneer alles duidelijk is maken wij een plan van aanpak, in het plan van aanpak kan je de kosten vinden, de werkzaamheden en de opleveringen die gedaan dienen te worden. Jij krijgt dus een plan in detail van hoe de samenwerking eruit gaat zien.

03.

De design fase

In de design fase komt het systeem tot leven, onze vakkundige designers maken de schetsen, wireframes en designs. Deze bespreken we samen en vervolgens gaan we deze in de ontwikkelfase bouwen. Wij zorgen voor een design dat eenvoudig in gebruik is.

04.

De ontwikkelfase

Na het realiseren van het design gaan we aan de slag om de softwareoplossing te realiseren. Onze software developers gaan aan de slag om het design te vertalen naar code en om alle systemen te koppelen en meer. Elke twee weken zorgen wij voor een deeloplevering, zo blijf jij altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

05.

Onderhoud en uitbouw

Na het bouwen van de oplossing zetten onze developers het systeem in de cloud, hierdoor is jouw applicatie altijd verzekerd van een goede performance. Om ervoor te zorgen dat alles goed blijft lopen zullen wij periodiek onderhoud leveren met als doel een veilige online omgeving. Tot slot bieden wij ondersteuning en uitbouw aan.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor software gemeente ontwikkeling?

Wij helpen je graag om jouw software idee te realiseren, of wanneer je de kansen van jouw idee wil bespreken. Je kan eenvoudig contact opnemen met het formulier hieronder. Daarnaast is bij ons de kennismaking altijd vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.