App consultancy

App Consultancy

Opzoek naar goede en transparante app consultancy? Wij zijn al jarenlang de expert in app consultancy en app ontwikkeling met onze kennis innoveren wij bedrijven door hun bedrijfsprocessen en diensten te verbeteren en te automatiseren. Verschillende bedrijven zijn door onze werkwijze beter gaan presteren en zijn gegroeid in hun omzet volume. Met app consultancy en software consultancy zoomen we specifiek in naar applicaties en hoe die ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog beter kan presteren en wat de kansen zijn van jouw bestaande applicaties.

App consultancy

Waarom app consultancy?

Wist je dat 70% van alle softwareprojecten falen? Dat is al meteen een goede reden waarom app consultancy voor jouw bedrijf belangrijk is. Vaak gaat het fout bij het inventariseren van de problemen en het niet openstaan voor nieuwe software mogelijkheden. Met een gedegen app consultancy kom je snel achter de knelpunten binnen jouw bedrijf en wat de mogelijkheden zijn voor verbetering. Hierdoor weet je precies wat er gedaan moet worden om jouw bedrijf te verbeteren.

De weg naar betere bedrijfsprocessen

Met app consultancy wordt het al snel duidelijk welke processen binnen jouw bedrijf beter kunnen presteren. We kijken naar jouw bedrijfscultuur en interviewen jouw werknemers om zo te achterhalen wat hun knelpunten zijn. Op deze manier kunnen we al snel data en inzichten verzamelen in wat er beter kan in jouw bedrijf met een mobiele app. Zo benaderen we het probleem vanuit de probleemstelling en vanuit de mensen die het probleem ervaren. Via deze koppeling komen we snel uit op een gedegen plan wat we kunnen toepassen.

App consultancy
App consultancy

Wat levert app consultancy mijn bedrijf op?

Met app consultancy kom je erachter wat jouw bedrijf tegenhoudt, je zal in detail achter de feiten komen wat beter kan door middel van slimme software. Op het gebied van app ontwikkeling. Ook zoomen we in op de technieken die dit waar gaan maken en hoe die het beste ingezet kunnen worden. Dit zal allemaal terugkomen in een op maat gemaakt plan van aanpak waar we in detail gaan over jouw situatie.

Hoe ziet het traject eruit?

01.

De kennismaking

Als eerste maken we vrijblijvend kennis, tijdens deze sessie bespreken we jouw probleemstelling. We kijken naar wat jouw bedrijf precies doet en waar de kansen liggen.

02.

Een op maat gemaakt plan van aanpak

Na de kennismaking en wanneer we in detail weten wat jouw doelstellingen zijn maken we een plan van aanpak, compleet maatwerk. In dit plan leggen we in detail de tijdlijn uit, de kosten en de werkzaamheden. Zo weet jij precies wat je kan verwachten van het app consultancy traject.

03.

De start

Wanneer akkoord heeft plaats gevonden gaan we aan de slag met de app consultancy. We interviewen medewerkers van jouw bedrijf en documenteren de bevinden, ook analyseren we jouw bedrijf in zijn geheel en nog veel meer. Dit allemaal documenteren wij in een document waar in detail de oplossing komt te staan en hoe deze oplossing het beste gerealiseerd kan worden.

04.

Implementatie van de oplossing

Wanneer we in detail weten wat de ideale oplossing is zal er in het conclusie document in detail staan wat de oplossing is, er zal staan wat de kosten hiervan zijn en hoe dit het beste gerealiseerd kan worden. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen vervolgens deze oplossing op een duurzame wijze realiseren. Zo zorgen wij er dus voor dat app consultancy en app ontwikkeling hand in hand werken.

05.

Monitoren van de resultaten

Wanneer de oplossing is gerealiseerd zullen wij deze in de gaten houden. Indien nodig sturen we bij wanneer er nieuwe eisen ontstaan, zo blijf jij altijd de concurrentie voor.

App consultancy

App consultancy, de schakel tussen jou en developers

Bij onze app consultancy staat jouw visie centraal. We zetten jouw wensen en bedrijfsprocessen om in een helder en begrijpelijk plan, speciaal ontworpen voor een goede communicatie met andere developers. Dit zorgt ervoor dat onze ervaren ontwikkelaars de uiteindelijke oplossing efficiënt kunnen implementeren. Door met ons samen te werken in dit softwaretraject, kun je aanzienlijk besparen op de kosten.

Veel gestelde vragen over app consultancy

Waarom falen zoveel app projecten?

Wat kost een app laten maken?

Hoe ziet het traject eruit na de app consultancy?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.