webontwikkeling

Webontwikkeling

Het internet en het web zijn niet meer weg te denken uit deze digitale tijd. Iedereen weet nu weet nu wat een website is en wat het kan doen. Wij transformeren bedrijven door middel van de nieuwste webontwikkelingen wij geloven dat elke klant en website uniek is en daardoor onze aanpak ook.

Wij doen meer dan alleen statische websites maken, wij leveren maatwerk websites en webapps die bedrijven verder doen digitaliseren. Wij digitaliseren bedrijfsprocessen en diensten van ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar extra groei.

Wanneer je op zoek bent naar een partner die mee denkt en jouw wensen naadloos kan vertalen naar een succesvol product, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijven die succes hebben geproefd

tweedekans_onderwijs
jilster
kjobe
two_impress
izipack
summum_lodge
webontwikkeling

Webontwikkeling die zorgt voor succes

Wij bouwen websites en applicaties die voorzien zijn van de beste technieken, wij maken gebruik van een eigen CMS en Next.JS dat zorgt voor een snelle laadsnelheid maar wat ons ook instaat stelt om flexibel te denken in de structuur van jouw website. Ook kan je gemakkelijk jouw content beheren. Zo is het ook nooit een probleem om complexe data in te laden of complexe interactie te vertalen naar code. Ons doel is om een product op te leveren dat jou online laat groeien.

Een website of een webapplicatie?

Wanneer je kiest voor webontwikkeling zijn er vaak twee opties, een website of webapplicatie. Het verschil zit voornamelijk in de dynamiek van de content dat betekent is de data die de gebruiker of bezoeker ziet interactief en aanpasbaar. Zo ja, dan heb je een webapplicatie nodig.

Een webapplicatie oftewel een webapp is vaak te vergelijken met een app op een mobiele telefoon (maar dan in de browser van je computer of mobiele telefoon). Een webapp reageert snel en biedt vaak een interactieve stroom aan data die ingezien kan worden en kan worden aangepast. Denk hierbij aan een interactief dashboard die alle processen laat zien van jouw bedrijf. Het mooie aan een webapp is dat het altijd werkt op wat voor device dan ook.

Je kan een webapp eigenlijk zien als een oplossing wanneer je veel data wil weergeven en aanpassen door de gebruiker. Denk hierbij aan een SaaS product. Een goed voorbeeld van een webapplicatie is Facebook.

Een website is de ideale oplossing wanneer je een paar pagina's nodig hebt met statische data, sommige delen hiervan kunnen ook dynamisch zijn maar meestal is het verkeer eenzijdig dus dat de bezoeker eigenlijk bijna geen data aanpast. Zie het als een online visitekaartje.

We moeten wel toegeven dat de lijntjes tussen een website en een webapplicatie soms vaag zijn, we zien elk project als maatwerk en geven jouw vrijblijvend advies in wat de beste keuze is.

Succesvolle weboplossingen

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroeck - Eigenaar TwoImpress

Wij bouwen slimme software

In de webbouw die wij hanteren zorgen we voor systemen die in de basis slim en schaalbaar zijn, maar ook duurzaam in onderhoud. Websites die door ons ontwikkeld zijn scoren hoog in de snelheidsscores van Google (doorgaans 90+!) wij combineren statische technieken met dynamische systemen voor een krachtig resultaat. Het koppelen van externe databronnen is voor ons ook geen probleem. Zo hebben wij voor een Vlaamse overheidsinstellingen alle overheids data omgezet naar een gebruiksvriendelijk formaat wat begrijpelijk was voor de bezoeker.

Ons werk staat garant voor snelle en stabiele systemen die eenvoudig in beheer zijn maar krachtig in de impact die ze maken. Wij hebben startups voorzien van webapps die medische data kan beheren en die daar analyses van maken. De mogelijkheden van webontwikkeling zijn eigenlijk eindeloos.

Op zoek naar een partner die jou verder brengt met slimme webontwikkeling?

Wij helpen je graag om de beste oplossing te vinden, of het nu een website of een webapplicatie is. Je kan vrijblijvend contact opnemen met het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.