App strategie

App strategie

Wanneer je een succesvolle app wilt lanceren komt er meer bij kijken dan alleen ontwikkeling. Daar is een strategie plan voor nodig, samen kijken we naar jouw app idee. We zullen gaan kijken naar wat jouw doelgroep is, jouw wensen en komen zo samen tot nieuwe inzichten.

App strategie

Een goede app strategie staat gelijk aan succes

Een goede app strategie zorgt ervoor dat er een duidelijk traject staat van werkzaamheden die aansluiten bij jouw idee en jouw doelgroep. Samen gaan wij uitvoerig kijken naar wat jouw app idee precies inhoudt en maken op basis daarvan een op maat gemaakt ontwikkeltraject.

Hoe ziet de app strategie fase eruit?

01.

De kennismaking met jouw app idee

Tijdens de kennismaking willen wij alles weten van jouw app idee. We stellen vragen om tot de kern van jouw idee te komen. Ook zullen wij met bepaalde suggesties komen om zo jouw app idee nog beter te maken.

02.

Bepalen van het doel

Om tot een goede app strategie te komen moeten wij eerst weten wat jouw doel is. Is jouw app een platform of een ondersteuning van een bepaalde dienst die je aanbiedt? Dit moeten wij weten om tot een goede app strategie te komen.

03.

Persona's en meer

Samen gaan we kijken naar wie jouw gebruiker precies is. We gaan persona's opstellen om op papier te hebben wie jouw ideale gebruiker is. Ook gaan we kijken naar de customer journey en nog veel meer.

04.

Plan van aanpak

Nadat we alles hebben uitgedacht gaan we aan de slag met het plan van aanpak. In het plan van aanpak gaan we in detail de ontwikkel tijdlijn schetsen. Wij stellen voor jou een maatwerk plan van aanpak op zodat jij in detail weet wat je kan verwachten.

Ons werk

Hoe wij succesvolle apps lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring van onze experts hebben wij een framework ontwikkeld waarmee wij succesvolle apps kunnen bouwen en lanceren. In ons framework denken wij onder andere na over de strategie, het design en de ontwikkeling van een app. Tot slot bieden wij ook onderhoud aan om de app up-to-date te houden.

two_impress

Retrii is dé specialist als het gaat om het ontwikkelen van technisch complexe apps en websites. Hun expertise zorgt voor innovatieve ideeën die het product naar een hoger niveau tillen. We werken al 2 jaar zeer prettig samen en het is fijn om te weten dat we op hen kunnen vertrouwen, vooral tijdens drukke periodes. Hun flexibiliteit en kennis van zaken ontzorgt enorm.

Elias van Esbroek - Eigenaar Two Impress

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.