b2b portal

B2B portal laten maken

Een B2B portal is een uniek systeem/platform voor één van jouw klanten, het is op maat gemaakt voor de wensen van een van jouw klanten. Zo kan een klant inzicht krijgen in bepaalde communicatie van jouw bedrijf naar jouw klant toe, maar het kan juist ook meer in detail gaan over de dienstverlening die jij levert. Een B2B portal geeft je mogelijkheid om jouw communicatie, processen, en meer te stroomlijnen naar verschillende klanten.

Hoe een B2B platform eruit moet gaan zien en welke functionaliteiten dat moet hebben bepaal jij helemaal, sommige klanten hebben meer behoefte om informatie in te zien, de ander wil misschien meer inzicht in jouw service.

Elke klant is uniek en ze willen allemaal goed geholpen worden, maar je hebt niet altijd tijd daarvoor, dit is het moment dat een B2B portal jouw bedrijf kan helpen met communicatie en klantloyaliteit.

Wij begrijpen dit, zo helpen wij ondernemers met platformen en B2B portals op maat. Op zoek naar meer tevreden klanten?

b2b portal

Waarom een B2B portal laten maken?

Een B2B portal brengt veel voordelen met zich mee, zo bevordert het klantloyaliteit omdat jouw klanten een eigen unieke omgeving hebben waar ze alles in de gaten kunnen houden en eventueel vragen kunnen stellen. Dit zorgt voor meer tevreden klanten wat voor meer omzet kan zorgen.

Ook biedt het de unieke kans om klanten nauwer te betrekken bij jouw bedrijf, zo kan je specifieke informatie tonen die belangrijk is bij hun probleemstelling, denk hierbij aan een voorraad koppeling, integratie met een specifieke API en vele meer. Hieronder vind je een opsomming van alle voordelen die een B2B portal oplossing biedt:

 • Koppelingen met API's van klanten
 • Gepersonaliseerde online omgeving voor klanten
 • Sneller kunnen schakelen tussen klanten
 • Bestaande dienstverlening specifieker inzetten voor klanten
 • Sterkere relatie met bestaande klant
 • Verhoogde efficiëntie in communicatie en dienstverlening
 • Koppeling met backoffice systemen
 • Besparing van kosten
 • Personalisatie van de klantbeleving

Een B2B portaal kan ook generiek zijn

Een B2B platform kan ook generiek ingezet worden, wanneer je veel klanten hebt met dezelfde soort vragen en eisen kan je ervoor kiezen om een generiek B2B platform inzetten. Hiermee hoef je niet voor elke klant specifieke portal software laten ontwikkelen. Zo heb je ook een B2B portaal op maat voor al jouw klanten.

b2b portaal

B2B portal mogelijkheden en toepassingen

B2B portals zijn op veel manieren in te zetten om jouw service naar verschillende bedrijven te verbeteren. Hieronder vind je een opsomming van de mogelijkheden en toepassingen:

 • Bestelplatform
 • Communicatie platform
 • Portaal voor partners
 • Ondersteuning voor specifieke klant vragen
 • En nog veel meer

In B2B portal laten maken in 5 stappen

01.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking leren we elkaar kennen en komen we achter jouw doelstellingen en welk probleem je specifiek opgelost wil hebben. We stellen vragen om tot de kern van jouw idee te komen om ervoor te zorgen dat we een goed systeem bouwen.

02.

Plan van aanpak

Nadat we in detail weten wat jouw doelstellingen zijn maken we een plan van aanpak. In het plan van aanpak kan je precies vinden wat de werkzaamheden gaan zijn, de kosten, hoe veel tijd het kost en wanneer de oplevering van het B2B portal gaat plaatsvinden. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jou op de hoogte houdt.

03.

Design fase

In de design fase zorgen we voor een design dat eenvoudig in gebruik gaat zijn, we schetsen de schermen en maken een design dat perfect aansluit op jouw bedrijf en jouw klanten. Onze designers maken een design dat een gemak ik gebruik gaat zijn.

04.

Ontwikkeling

In de ontwikkelfase brengen we het B2B portaal echt tot leven, onze ervaren ontwikkelaars gaan aan de slag met het realiseren van de schermen en de koppelingen die nodig zijn. Elke twee weken leveren we een deelproduct op, zo zie jouw B2B platform steeds verder groeien. Tot slot testen onze ontwikkelaars het hele platform om de kwaliteit hoog te houden.

05.

Oplevering en onderhoud

Na het bouwen van het gehele B2B portaal plaatsen we jouw product in de cloud zodat het altijd benaderbaar is en snel blijft. Ook gaan we onderhoud leveren om ervoor te zorgen dat de software stabiel blijft functioneren.

b2b portaal

Wij zijn de partner voor het laten maken van een B2B portal

Wij zijn al jarenlang dé ontwikkelaar voor B2B portals en andere maatwerk platform en software, zo helpen wij bedrijven om meer omzet te generen door slimme op maat gemaakte software. Alle software die wij bouwen zijn verzekerd van een hoge kwaliteit en toekomstbestendigheid, zo maken wij B2B portals enkel en alleen met de nieuwste en betrouwbaarste technieken.

De software waar die wij bouwen is gemaakt met een kijk op de toekomst, we kijken welke kant jij op wil gaan en passen onze software daarop aan, hierdoor heb je software in handen die betrouwbaar en schaalbaar is.

Wij zijn de partner wanneer je op zoek bent om meer impact te maken door slimme software.

Op zoek naar een betrouwbare partner die een B2B portaal kan maken?

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw software oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. We bouwen al jarenlang maatwerk software en platformen die schaalbaar zijn en die zorgen voor succes en groei. Je kan eenvoudig contact opnemen met ons door middel van het contactformulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.