front end developer inhuren

Front end developer inhuren? Wij bieden de oplossing!

Je hebt een software idee of product, je wilt dit idee bouwen of verder uitbouwen maar je bent op zoek naar een gespecialiseerde front end developer of meerdere front end developers. Wij hebben zelf jaren ervaring in het ontwikkelen van front end applicaties en in het ondersteuenen van verschillende bedrijven. Ons team is op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen React. Wij zijn jouw partner voor front end developer inhuren.

Onze kernwaarden

front end developer inhuren

Software van mensen voor mensen

Software hoort begrijpelijk te zijn voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit. Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring en goede performance .

front end developer inhuren

Wij zorgen voor concurrentievoordeel

Jij wil beter zijn dan jouw concurrent(ie), wij zorgen ervoor dat jij hun voorblijft.

front end developer inhuren

Snelle en stabiele software

Software hoort snel maar ook stabiel te zijn, al onze software wordt hiervan voorzien.

front-end developer inhuren

Dé partner voor front end developer inhuren

Wij helpen bedrijven en organisaties al jaren met het ontwikkelen van front end systemen en meer. Wanneer je van een bestaand idee een complete software oplossing of dedicated developers nodig hebt, wij kunnen het en doen het al jaren. Onze werkwijze zorgt voor een efficiënt software ontwikkeltraject dat wij altijd op maat afstemmen. Wanneer je bij ons kiest om een front-end developer in te huren ben je verzekerd van een developer die het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

50+

Verschillende software ontwikkeld

Ruime ervaring en kennis

Wij bouwen jarenlang software

Waarom voor ons kiezen wanneer je een front-end developer wil gaan inhuren?

Bij Retrii ben je verzekerd van front end developers die Nederlandstalig zijn en die alles weten van front end development, wij hebben ruime ervaring in het uitbouwen en uitdenken van verschillende software applicaties en systemen met de laatste technologie, denk hierbij aan fullstack software, een webapplicatie, een API of een mobiele app. Omdat wij enkel en alleen Nederlandstalig ontwikkelaars hebben kunnen we snel meespringen in jouw project of snel jouw idee uitwerken.

Los van het ontwikkelen vinden wij het ook belangrijk dat wij jouw bedrijf of organisatie leren kennen, hierdoor kunnen we pro-actief advies geven of rekening houden met bepaalde software keuzes, hierdoor win jij meer tijd. Kortom wij zetten ons in om van jouw software idee een succes te maken.

Bij ons ben je verzekerd van ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in front-end development en softwareontwikkeling en die van een hoog niveau is.

front end developer inhuren

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Als eerste willen we precies weten wat jouw project inhoudt, vanuit daar kunnen we gerichte vragen stellen om tot de kern van jouw project te komen en hoe wij het beste kunnen helpen. Onze vragen zullen technisch zijn maar we vragen ook wat jouw verwachtingen zijn en wat jij het prettigste vindt in een samenwerking. Wanneer alles duidelijk is aan beide kanten kan de samenwerking van start gaan en zal de onboarding fase van start gaan. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw idee te realiseren.

Elke maand kijken we naar de samenwerking hoe alles verloopt, ook is het dan mogelijk om vanuit jou kant bij te sturen in de inzet die je bij ons afneemt, zo heb jij gemakkelijk grip op jouw kosten en je zou ook kunnen opschalen in mankracht.

Front end developer inhuren: wat je kan verwachten

Nederlandstalig React developers

Al onze ontwikkelaars zijn Nederlands, wij doen niet aan off-shoring en near-shoring of een development team inhuren. Onze ontwikkelaars zijn Nederlands en zijn opgeleid in Nederland. Zo is de communicatie en het contact makkelijk,snel en duidelijk.

Korte lijntjes

Bij ons heb je rechtsreeks contact met de developer, wij vinden het belangrijk dat er snel geschakkeld kan worden, bij ons zit er geen project manager tussen.

Commitment

Wij spannen ons in om jouw doelen en behoefte te halen die we samen afspreken, bij ons afspraak is afspraak. Elke maand stellen we samen af wat het doel voor die maand gaat zijn, op basis daarvan geven wij commitment.

Continuïteit

Onze ontwikkelaars wisselen kennis onderling uit, zo weten al onze front end ontwikkelaars de ins en outs van jouw project. Hierdoor kunnen we doorwerken aan jouw project tijdens, vakantie of ziekte. Bij ons ligt jouw project nooit stil.

Flexibiliteit

De samenwerking met ons is altijd flexibel, wanneer je een maand minder inzet nodig hebt of kosten wil besparen is dat geen enkel probleem.

Veel gestelde vragen

Hoe veel kost het om een React developer in te huren?

Hoe flexibel zijn jullie in het afnemen van uren?

Kunnen jullie ook meer dan alleen front end development?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor front end ontwikkelaars?

Wanneer je op zoek bent naar extra hulp voor jouw software idee helpen we je graag verder. Je kan eenvoudig contact opnemen via het formulier hieronder. Bij ons is de kennismaking altijd vrijblijvend.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.