App design

App design

App design is een belangrijk onderdeel van elke maatwerk app. App design is een fase binnen het ontwikkeltraject waarmee de vormgeving en de gebruikerservaring in detail wordt geschetst. Zo gaan wij op basis van de app strategie wireframes maken en een design wat wij meenemen in de ontwikkel fase.

App design

Een goed app design zorgt voor een goede UX

Onze experts zorgen voor een app design waarmee jouw gebruikers een perfecte gebruikerservaring gaan hebben. We kijken naar de kenmerken van jouw doelgroep en analyseren die zodat jouw app design perfect gaat functioneren.

Wat jij kan verwachten van het app design traject

01.

Wireframes

Als eerste maken wij wireframes, hiermee leggen wij de basis van jouw app. Het is een low fidelity design oftewel de meest simpele versie. Op basis hiervan denken wij in grote lijnen jouw app uit.

02.

Het design

Na een fase van testen en goedkeuring van jou gaan we aan de slag met het design van de app. Hierin komt jouw app idee echt tot leven. Wij combineren de huisstijl van de app met het wireframe en op basis daarvan hebben wij het design wat we meenemen naar het ontwikkeltraject.

Ons werk

Hoe wij succesvolle apps lanceren

Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle (web)app. Door de ervaring die onze experts op hebben gedaan hebben wij een framework ontwikkeld hoe wij succesvolle apps lanceren. In ons framework denken wij na over strategie, design van jouw app, werken wij aan de ontwikkeling en tot slot onderhouden wij jouw app.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.