Cloud consultancy

Cloud consultancy

Heb jij problemen met jouw digitale infrastructuur? Lopen verschillende processen niet goed? Dan is cloud consultancy de oplossing voor jouw bedrijf. Wij leveren al jarenlang cloud consultancy en software consultancy aan bedrijven. Onze experts analyseren nauwkeurig jouw bedrijfsprocessen en komen snel achter de kern van jouw probleem.

Cloud consultancy

Waarom cloud consultancy voor mijn bedrijf?

Cloud consultancy biedt veel voordelen voor jouw bedrijf, denk aan het stuk veiligheid maar ook flexibiliteit van jouw organisatie. Alle data die in de cloud staat wordt veilig opgeslagen en kan niet zomaar verdwenen gaan. Belangrijke documenten blijven zo op die manier altijd veilig in de cloud staan en dat is al een flinke zorg minder voor jouw bedrijf. Ook kunnen er verschillende nieuwe systemen gekoppeld worden aan jouw cloud omgeving, hierdoor is innoveren binnen jouw bedrijf geen enkel probleem.

Is cloud consultancy wel iets voor mijn bedrijf?

Je kan beter de vraag stellen: "waarom zou ik niet naar de cloud gaan?", in anno 2023 is ICT niet meer weg te denken. Jouw concurrenten gaan massaal naar de cloud en kunnen daardoor gemakkelijk innoveren en nieuwe slimme bedrijfssoftware koppelen aan hun systemen. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk meer omzet maken. Daarom is het belangrijk om cloud consultancy te overwegen om te kijken wat jouw kansen zijn en hoe jouw bedrijf kan groeien door middel van slimme cloud software.

Cloud consultancy
Cloud consultancy

Hoe krijg ik mijn bedrijf in de cloud?

Onze ervaren experts begeleiden jou in de eerste stap om jouw bedrijf volledig in de cloud te krijgen. We kijken als eerste naar jouw bedrijfsprocessen welke software jij gebruikt en hoe jouw medewerkers hiermee werken. Vervolgens maken we een plan van aanpak waar alles in detail komt te staan. Uiteindelijk mond daar een oplossing uit die wij gaan implementeren deze oplossing zal jouw bedrijf door middel van slimme software in de cloud krijgen.

Jouw bedrijf in de cloud in een paar stappen

01.

Kennismaking

Tijdens de vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw probleemstelling en jouw doelstellingen, samen kijken we naar een passende oplossing op basis van jouw bedrijfsprocessen. Dit is het begin van het cloud consultancy traject.

02.

Een op maat gemaakt plan van aanpak

Wanneer we in detail weten wat jouw probleemstelling is gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het zal een maatwerk plan zijn omdat jouw bedrijf uniek is. In dit plan komt te staan wat de kosten gaan zijn, de planning en de werkzaamheden. Zo weet jij in detail wat je kan verwachten.

03.

De start

Wanneer akkoord heeft plaats gevonden gaan we aan de slag met de cloud consultancy. We interviewen medewerkers van jouw bedrijf en documenteren de bevinden, ook analyseren we jouw bedrijf in zijn geheel en nog veel meer. Dit allemaal documenteren wij in een document waar in detail de oplossing komt te staan en hoe deze oplossing het beste gerealiseerd kan worden. Zo weet jij precies wat de oplossing gaat zijn.

04.

Implementatie van de oplossing

Wanneer we in detail weten wat de ideale oplossing is zal er in het conclusie document in detail staan wat de oplossing is, er zal staan wat de kosten hiervan zij, hoe dit het beste gerealiseerd kan worden en wat de technologie keuze gaat zijn. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen vervolgens deze oplossing op een duurzame wijze realiseren.

05.

Monitoren van de resultaten

Wanneer de oplossing is gerealiseerd zullen wij deze in de gaten houden. Indien nodig sturen we bij wanneer er nieuwe eisen ontstaan. Zo blijft jouw cloud systeem volledig up to date.

Technologieën die wij gebruiken om jouw bedrijf in de cloud te krijgen

Als eerste kijken we naar jouw probleemstelling voordat we een technologie keuze maken, jouw bedrijf is immers uniek en onze aanpak dus ook. Doorgaans maken we enkel gebruiken van de beste technieken. Hieronder vind je een opsomming van de technieken die wij gebruiken.

  • Kubernetes
  • Docker
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Devops
  • CI/CD

Veel gestelde vragen over Cloud consultancy

Hoelang duurt het Cloud consultancy traject?

Hoe ziet het traject eruit na de Cloud consultancy?

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.