softwarebedrijf_foto

Het kiezen van het juiste softwarebedrijf

Software voor jouw bedrijf en deze wereld is op het moment niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor het juiste software bedrijf wanneer je ervoor kiest om software te laten ontwikkelen. Deze software moet namelijk perfect aansluiten op jouw manier van werken, de stand van zaken van jouw organisatie, maar ook het budget wat beschikbaar is. Een goed softwarebedrijf kijkt ook of de wensen die je voor ogen hebt ook goed past bij jouw bedrijf of het idee wat je hebt. Zoals je vast kan merken komt er veel bij kijken bij het kiezen van het juiste software bedrijf.

Wanneer je op het punt staat om te kiezen voor voor een betrouwbaar softwarebedrijf ben je bij Retrii bij het juiste adres. Wij ontwikkelen al jaren maatwerk software voor verschillende bedrijven van klein tot groot. Onze experts kijken naar jouw wensen en komen met een plan dat jouw organisatie naar een hoger niveau gaat tillen.

softwarebedrijf_actie

Betekenis softwarebedrijf: Wat doet een software bedrijf precies?

Een softwarebedrijf doet aan softwareontwikkeling, maar dat is niet alles. Een goed software bedrijf vertaald wensen om naar goede requirements waar volgens een strak design mee gerealiseerd wordt. Maar denk aan het uitdenken van de gehele cloud infrastructuur, databases en API's en een beveiliging van de software. Met al deze onderdelen is een softwarebedrijf bezig, het vormt allemaal een essentieel onderdeel voor een innovatieve softwareoplossing.

Een ander belangrijk onderdeel waar een softwarebedrijf zichzelf mee bezig houdt is onderhoud en monitoring. Dat is het ervoor zorgen dat de gemaakte software altijd goed blijft presteren door het oplossen van fouten of door het verbeteren van bestaande code. Dit kan je eigenlijk zien als onderhoud aan een auto.

Los van het ontwikkelen van software houden software bedrijven zich vaak ook bezig met het opzetten van de digitale infrastructuur van een applicatie. Dit is vaak een aanvullende dienst op het ontwikkeling van software, maar het is wel een belangrijk onderdeel, want zonder een goede cloud omgeving is het bijna onmogelijk om een goed presterende applicatie hebben. Veel software bedrijven kiezen ervoor om dit uit te besteden maar ervaring heeft heeft ons geleerd dat het maken van software en een cloud omgeving vaak hand in hand gaan.

Wat voor soorten software ontwikkeld een softwarebedrijf?

Software is breed in te zetten en daardoor zijn er verschillende soorten software die ontwikkelt kunnen worden. Denk hierbij aan mobile app development, API ontwikkeling, maatwerksoftware, automatiseren van bedrijfsprocessen, saas ontwikkeling, software modernisering, software integratie en veel meer. Vaak worden al deze elementen gecombineerd om een complete oplossing aan te bieden.

softwarebedrijf

Hoe je het juiste software bedrijf kan vinden

Het vinden van het juiste software bedrijf in deze tijd is erg belangrijk en kan het verschil zijn wanneer je wil gaan groeien met jouw bedrijf. Naast het hebben van de juiste kennis is het ook belangrijk dat zij gebruik maken van de juiste technologie voor jouw project of product. Om jou verder te helpen om de juiste partner te vinden hebben wij een lijst van criterium gemaakt die jou helpt om de juiste partner te vinden:

  • Besteed aandacht aan het begrijpen van jouw case
  • Heeft de juiste omvang
  • Biedt diensten aan die zorgen voor een complete oplossing
  • Proactief in contact

Dit zijn alle punten die Retrii biedt naar haar klanten. Wij zijn de expert in software ontwikkeling en zijn transparant en kort in onze communicatie. Lees hieronder wat voor soort bedrijf wij zijn.

Wat voor softwarebedrijf is Retrii?

Retrii is een softwarebedrijf dat mens en technologie centraal stelt in het ontwikkelen van maatwerk software. Wij kijken als eerste uitvoerig naar de probleemstelling en weten dit gemakkelijk te vertalen naar een gebruiksvriendelijke applicatie waarin de gebruiker centraal staat. Wij vinden het van belang dat elke oplossing die wij realiseren aansluit op jouw bedrijf en jouw manier van werken.

Transparante en heldere communicatie staan bij ons hoog, wij laten je niet in het donker maar zorgen juist voor heldere en snelle communicatie. In tegendeel tot andere bedrijven hebben wij een bewezen trackrecord in het softwareontwikkeling proces met betrekking tot het snel opleveren van verschillende software. Zo heb je bij ons binnen 4 tot 8 weken de eerste bruikbare versie van jouw software idee. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de samenwerking een succes wordt, want jouw succes is ons succes.

Op zoek naar een betrouwbaar softwarebedrijf?

Wij zijn al jarenlang en betrouwbare partner voor softwareontwikkeling , wij hebben ruime ervaring in het vertalen van complexe vraagstukken naar gebruiksvriendelijke software. Ben je benieuwd wat de kansen zijn van jouw idee? Neem vrijblijvend contact op met het formulier hieronder.

* Door contact op te nemen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy voorwaarden.

Laten we jou verder helpen

Benieuwd hoe wij jouw app idee realiseren? Of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op en Joey zal jou zo snel mogelijk te woord staan!

Retrii Logo

© 2024 Retrii B.V. Alle rechten voorbehouden.